Particulier

Particulier

U heeft de tuin, wíj de aanleg!Uw wensen zijn het uitgangspunt voor het ontwerpen van een mooie tuin. Wilt u uw bestaande tuin herinrichten, renoveren of uw tuin volledig opnieuw laten ontwerpen en aanleggen? Hoveniersbedrijf Tim Kok helpt u er graag bij. Met onze ruime ervaring en gedegen vakkennis op het gebied van innovatieve tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud, bouwen van houtwerk constructies, plaatsen van erfscheidingen, vijvers en waterelementen, etc. adviseren en inspireren wij u graag!
Maak links uw keuze in het menu en lees meer over onze werkzaamheden.

Tuinontwerp

Het is mogelijk dat úw ideeën en wensen een uitstekende basis vormen voor het te realiseren tuinontwerp. De ontwerpers van Hoveniersbedrijf Tim Kok vertalen het graag, in samenspraak met u, naar een eigentijds ontwerp. Ook als u geen idee heeft wat u met uw buitenruimte aan moet, komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over de beste invulling van uw tuin. Wij maken een inventarisatie van uw wensen, de ligging van de tuin en niet onbelangrijk,de gebruiker(s) en het gebruiksdoel van uw buitenruimte!

Belangrijke aspecten waar wij rekening mee houden zijn:

  • de omgeving
  • stand van de zon
  • vaste elementen in de tuin
  • ligging van het perceel
  • niveau verschillen
  • aanwezige materialen
  • aangrenzende bebouwing

enz.
Na goedkeuring van het definitieve ontwerp en eventueel persoonlijk advies op het gebied van materiaalkeuzes, realiseren wij de aanleg van uw tuin.

Tuinrenovatie en tuinonderhoud

U gaat voor een perfecte tuin? Kleine aanpassingen of verbeteringen zijn soms al voldoende. De vakmensen / hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u om een optimale tuin te maken waar u weer vele jaren van geniet. Vraag ons om meer informatie.

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.