Waarom zou je
alleen thuis
genieten?

Afspraak inplannen

Even wegdromen, tussen de bedrijven door.

Niet alleen thuis genieten van groen is belangrijk. Ook op kantoor, of rondom uw bedrijfspand zijn er volop mogelijkheden om groen toe te passen. Lunchen tussen de bloemen, verkoeling van schaduwgevende bomen, of een rustgevend uitzicht uit het raam. Wij denken graag in opties voor uw zakelijke tuin.

Neem contact met ons op

Groen biedt ontspanning en concentratie

Ondernemen met zorg voor de natuur

Weinig zorgen, want wij verzorgen

Vergroenen en verduurzamen van de bedrijfslocatie

Starten met het vergroenen en verduurzamen van een bedrijfstuin of -terrein begint met een gesprek over de mogelijkheden en kansen. Wellicht dat bij het ontwerp van de buitenruimtes, zoals parkeerplaatsen, rookruimtes en binnenplaatsen, weinig tot geen groen is meegenomen vanwege onderhoud of andere keuzes. Wij laten zien dat vergroenen en verduurzamen hand in hand gaan en veel voordelen biedt voor ondernemers.

Bedrijfstuin- of terrein vergroenen en verduurzamen

Een groene bedrijfstuin

Gelukkig bestaan er genoeg opties voor het vergroenen van bedrijfstuinen, hoe groot of klein de buitenruimtes ook zijn. Als Hoveniersbedrijf houden we ons graag bezig met de beplanting en het onderhoud van de buitenruimtes. Ondernemers kunnen gebruik maken van de vergroeningssubsidie voor bedrijventerreinen, waardoor vergroening nog aantrekkelijker wordt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere buitenruimtes. Bij particulieren zien we al regelmatig daktuinen, gezamenlijke tuinen en groene gevels die bijdragen aan het de vergroening en verduurzaming. Voor bedrijven liggen kansen op het gebied van vergroenen van het straatbeeld en buitenruimtes. Wij denken graag mee over een passend ontwerp.

Tuinontwerp bedrijfstuin
Bedrijfstuin ontwerpen

Groenaanleg en onderhoud

Lange tijd was de norm om te kiezen voor beton, bestrating en grijstinten voor een moderne bedrijfstuin. Voor een gezonde werkomgeving is vergroenen de uitgelezen kans voor ondernemers die hun medewerkers en bezoekers graag in het zonnetje zetten. Alle wensen, voorkeuren en eisen vertalen we naar een groenontwerp voor de buitenruimte. Daarbij vergeten we verduurzaming niet uit het oog met bijvoorbeeld het toepassen energieopwekking uit de aarde en opvang van regenwater. Voor het vergroenen zijn mogelijkheden met plantenbakken, groene gevels, pergola’s, heggen en meer. Precies wat past bij de uitstraling van het bedrijf en de architectuur van het bedrijfspand. Na de aanleg voorzien wij ook in het onderhoud van de buitenruimtes, zodat iedere bezoeker en medewerker jaarrond geniet van de planten en andere, natuurlijke elementen.

Onze
Werkwijze

1

Een telefonische kennismaking

Een korte telefonische intake, waarin u de ruimte krijgt om uw droom te vertellen en ons alvast wat vragen te stellen.
2

De intake

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We meten gelijk de tuin, zodat onze ontwerper snel kan starten met tekenen.
3

Het tuinontwerp en offerte

We starten met de schetsen, die op basis van uw feedback worden uitgewerkt in een definitief ontwerp. De offerte ontvangt u direct daarna.
4

De aanleg

De leukste tijd is aangebroken. Met uw ontwerp in handen, starten we met de aanleg van uw eigen groene oase.
5

Het onderhoud

Ook na de aanleg kunt u op ons rekenen. U focust op uw eigen zaak, wij houden uw tuin in goede conditie.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers

Onze brochure.
Boordevol inspiratie

Droom je van een prachtige tuin, maar zoekt je nog naar ideeën? Onze brochure biedt jou volop inspiratie aan de hand van gerealiseerde tuinen. Blader door de ontwerpen, foto’s en doe alvast ideeën op voor uw eigen groene oase. Idee gevormd? Dan helpen wij je graag bij het tuinontwerp.

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Waarom Tim Kok?

Maakt tuinen om in weg te dromen

Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

Net dat stapje meer dan je wenst

Betrouwbare partners

Sommige taken vragen om specialisten. Daarom werken wij bij het ontwerpen van uw droomtuin samen met professionele ontwerpers, die dagelijks de mooiste tuinen tekenen.

Maak kennis met
onze groene wereld

Ben je klaar voor jouw nieuwe tuin?

Wij creëren hem graag voor je!