Herbeleef je tuin
met tuinrenovatie

Offerte aanvragen
Tuinrenovatie door Hoveniersbedrijf Tim Kok

Herbeleef jouw tuin met tuinrenovatie

Ook wel eens in uw tuin gestaan en gedacht ‘wat moet ik hier nu nog mee’? Of is je tuin verouderd, zit er geen voeding meer in de grond en word je wanhopig van die ene grote boom die alle licht wegneemt? Geen punt, want dan is het tijd om Hoveniersbedrijf Tim Kok in te schakelen. Wij renoveren jouw tuin weer tot een pracht exemplaar.

Neem contact met ons op

Deskundig advies

Compleet beeld

Tuinrenovatie met klasse

Bij tuinrenovatie kun je denken aan:

  • Vlonderterras renoveren
  • Beplanting herplaatsen of vernieuwen
  • Grond aan- en afvoeren
  • Nieuwe erfafscheiding plaatsen
  • Bestrating herstellen of vervangen
  • Drainage aanleggen
  • Overkappingen plaatsen

Verschil tuinrenovatie en tuinaanleg

Een tuinrenovatie is anders dan het aanleggen van een tuin. Bij tuinrenovatie kijken we namelijk goed welke elementen we uit de huidige tuin nog kunnen behouden of hergebruiken. De tuin wordt dus grondig aangepakt, zonder dat alles opnieuw moet worden aangeschaft. Met een tuinrenovatie blijft de tuin goed up-to-date en sluit het aan bij de laatste trends. Je tuin krijgt dus eigenlijk een verjongingskuurtje, zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Ook kunnen fundamentele zaken worden aangepakt. Zoals een drainagesysteem aanleggen of het ophogen van de tuin. Na de renovatie kan je tuin dus weer jaren mee.

Waarom je tuin renoveren?

  1. Maximaliseer functionaliteit en gebruiksgemak: Met een tuinrenovatie kun je de functionaliteit en het gebruiksgemak van jouw buitenruimte optimaliseren. Of je nu extra zitruimte wilt creëren, een buitenkeuken wilt installeren of kindvriendelijke elementen wilt toevoegen, onze experts kunnen jouw wensen vertalen naar praktische en slimme oplossingen.
  2. Minimaliseer onderhoud en kosten op de lange termijn: Door slimme keuzes te maken op het gebied van materialen, beplanting en irrigatiesystemen, kun je genieten van een prachtige tuin zonder overmatig onderhoud.
  3. Duurzaamheid en milieubewustzijn: Een tuinrenovatie biedt de perfecte gelegenheid om duurzame praktijken te implementeren. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen, waterbesparende irrigatiesystemen en het bevorderen van biodiversiteit met inheemse plantensoorten, kun je jouw tuin milieubewuster maken en bijdragen aan het behoud van de natuurlijke omgeving.

Direct een andere beleving

Erger jij je aan een bepaald onderdeel in je tuin of ben je toe aan iets nieuws? Samen met Ontwerpstudio VDKVDW denken wij hierin graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen wat de beste aanpak is voor jouw de renovatie van jouw tuin.

Een luxe tuintransformatie door tuinrenovatie van Tim Kok

Voorkomen is beter dan genezen

Om te voorkomen dat de tuin in de toekomst nog een keer een renovatie moet ondergaan, is het belangrijk om goed onderhoud aan je tuin te verrichten. Verwijder groene aanslag regelmatig en behoud de juiste proportie van de beplanting. Heb je zelf niet zulke groene vingers? Wij pakken het onderhoud graag voor je aan.

Onze
Werkwijze

1

Een telefonische kennismaking

Een korte telefonische intake, waarin u de ruimte krijgt om uw droom te vertellen en ons alvast wat vragen te stellen.
2

De intake

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We meten gelijk de tuin, zodat onze ontwerper snel kan starten met tekenen.
3

Het tuinontwerp en offerte

We starten met de schetsen, die op basis van uw feedback worden uitgewerkt in een definitief ontwerp. De offerte ontvangt u direct daarna.
4

De aanleg

De leukste tijd is aangebroken. Met uw ontwerp in handen, starten we met de aanleg van uw eigen groene oase.
5

Het onderhoud

Ook na de aanleg kunt u op ons rekenen. Zijn uw vingers niet groen genoeg? Dan houden wij de tuin graag netjes voor u.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers

Onze brochure.
Boordevol inspiratie

Droom je van een prachtige tuin, maar zoekt je nog naar ideeën? Onze brochure biedt jou volop inspiratie aan de hand van gerealiseerde tuinen. Blader door de ontwerpen, foto’s en doe alvast ideeën op voor uw eigen groene oase. Idee gevormd? Dan helpen wij je graag bij het tuinontwerp.

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Waarom Tim Kok?

Maakt tuinen om in weg te dromen

Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

Net dat stapje meer dan je wenst

Betrouwbare partners

Sommige taken vragen om specialisten. Daarom werken wij bij het ontwerpen van uw droomtuin samen met professionele ontwerpers, die dagelijks de mooiste tuinen tekenen.

Maak kennis met
onze groene wereld

Ben je klaar voor jouw nieuwe tuin?

Wij creëren hem graag voor je!