Uw droomtuin,
altijd in topvorm

Offerte aanvragen

Groene tuin, zonder groene vingers.

Geen groene vingers, vrijwel geen tijd of simpelweg geen zin in het onderhouden van je tuin? Wij springen hier voor jou bij. Een tuin is de plek voor ontspanning en genot. Onkruid mag hier geen weg in vormen. Daarom helpen wij graag een handje met het onderhouden van jouw tuin. Snoeien, wieden, (her)planten en maaien: Wij behouden jouw tuin in perfecte staat. Dat wordt pas echt jaarrond genieten, zonder geploeter!

Neem contact met ons op

Wij bellen u voor een afspraak

Wij verzorgen, u ontspant

Alleen betalen voor werkelijk gemaakte uren

Werkzaamheden bij tuinonderhoud

Voor het tuinonderhoud nemen wij de gehele tuin onder handen. Hierbij kun je denken aan:

  • Gazon verzorging
  • Groene aanslag verwijderen op verhardingen
  • Bomen, planten en struiken snoeien
  • Hagen knippen
  • Beplanting poten, herplaatsen of verwijderen
  • Onkruid verwijderen
  • Bemesten
  • Automatische installaties (af)koppelen
  • Verzorging en opslag van het tuinmeubilair
Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Tim Kok in regio Zuid-Holland

Onderhoudsvormen voor ieder seizoen

Voor het tuinonderhoud zijn er verschillende vormen die wij aanbieden. Dit kan eenmalig, maar ook in periodieke vorm. Het aantal onderhoudsbeurten per jaar is voor iedere tuin verschillend. Wij geven jou hierbij eerlijk advies, waardoor je verzekerd bent van een onderhoudsvrije tuin. Naast periodiek onderhoud zijn er verschillende grote onderhoudsbeurten die wij voor jou kunnen aanpakken. Om de tuin er optimaal bij te laten liggen vereist ieder seizoen namelijk andere werkzaamheden.

Voorjaarsbeurt

De dagen worden langer. Dan weet je dat het nieuwe tuinseizoen begint. De winter heeft zijn sporen nagelaten, bijvoorbeeld met aanslag op de tegels. Het is dus tijd om de tuin goed onder handen te laten nemen. Zo kun je straks met de eerste zonnestralen optimaal van jouw tuin genieten. Ontdek welk onderhoud de Hoveniers tijdens een voorjaarsbeurt voor jou uitvoeren. Meer informatie

Zomerbeurt

De vakantieperiode breekt aan, de temperatuur stijgt en dat betekent.. Juist, onkruid. Precies iets wat je niet wil tijdens het seizoen waar de meeste uren in de tuin worden gespendeerd. Niet alleen onkruid, maar ook vele andere plant- en bloemsoorten groeien in een rap tempo uit de grond. Tijd voor een grondige knipbeurt tijdens de zomerbeurt. Meer informatie

Winterbeurt

De tuin wordt nog één keer dit jaar goed onder handen genomen. Een winterbeurt vindt plaats in de herfstmaanden. Zo kun je onbezorgd de winter door, zonder naar de tuin om te hoeven kijken. Bomen en planten worden in vorm gesnoeid, die een rustig winterbeeld zullen creëren. Ook koppelen onze Hoveniers verschillende installaties voor je af. Ontdek welk onderhoud onze Hoveniers nog meer voor je uitvoeren tijdens een winterbeurt. Meer informatie

Waarom is tuinonderhoud belangrijk?

Voor plant, dier en uiteraard eigen genot. Wanneer er niet op tijd wordt gesnoeid, raken planten uit proportie. De grotere planten ontnemen het zonlicht van onderliggende beplanting, waardoor de bloei zal afnemen. De pracht van de plant neemt af. En daarmee ook de biodiversiteit in jouw tuin. Door een hovenier in te schakelen wordt de tuin met de juiste kennis nauwkeurig verzorgd. Hierdoor kun je langer genieten van bloemen en krijgt onkruid geen kans. Ook eventuele grote en gevaarlijkere ondernemingen worden aangepakt, zoals het snoeien van bomen. Wij nemen het zware fysieke werk uit handen

Onze
Werkwijze

1

Een telefonische kennismaking

Een korte telefonische intake, waarin u de ruimte krijgt om uw droom te vertellen en ons alvast wat vragen te stellen.
2

De intake

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We meten gelijk de tuin, zodat onze ontwerper snel kan starten met tekenen.
3

Het tuinontwerp en offerte

We starten met de schetsen, die op basis van uw feedback worden uitgewerkt in een definitief ontwerp. De offerte ontvangt u direct daarna.
4

De aanleg

De leukste tijd is aangebroken. Met uw ontwerp in handen, starten we met de aanleg van uw eigen groene oase.
5

Het onderhoud

Ook na de aanleg kunt u op ons rekenen. Zijn uw vingers niet groen genoeg? Dan houden wij de tuin graag netjes voor u.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers

Onze brochure.
Boordevol inspiratie

Droomt u van een prachtige tuin, maar zoekt u nog naar ideeën? Onze brochure biedt u volop inspiratie aan de hand van gerealiseerde tuinen. Blader door de ontwerpen, foto’s en doe alvast ideeën op voor uw eigen groene oase. Idee gevormd? Dan helpen wij u graag bij het tuinontwerp.

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Waarom Tim Kok?

Maakt tuinen om in weg te dromen

Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

Net dat stapje meer dan u wenste

Betrouwbare partners

Sommige taken vragen om specialisten. Daarom werken wij bij het ontwerpen van uw droomtuin samen met professionele ontwerpers, die dagelijks de mooiste tuinen tekenen.

Maak kennis met
onze groene wereld

Bent u klaar voor uw nieuwe tuin?

Wij creëren hem graag voor u.