Duurzaam materiaal,
rechtstreeks uit de natuur

Offerte aanvragen

Met hout bouwen we alles wat u wenst.

Hout is een prachtig materiaal. Om te zien, te voelen en om mee te werken. Tegelijk vraagt het om specialisme. Met onze vaardigheden en creativiteit kunnen we alles bouwen wat je maar wenst voor jouw buitenruimte. Of het nu gaat om een nieuwe erfafscheiding, prachtige vlonders, betoverende overkappingen of sfeervolle pergola’s, wij staan klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken.

Neem contact met ons op

Duurzaam materiaal

FSC gecertificeerd hout

Natuurlijke uitstraling

Houtbouw

Specialisten in houtbouw: Laat onze ervaren hoveniers je ontzorgen en je droom werkelijkheid maken. Het bouwen met hout vereist vakmanschap en expertise om ervoor te zorgen dat de structuren stevig, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze hoveniers beschikken over de kennis en vaardigheden om jouw project tot in de kleinste details te realiseren.

Blikvanger in de tuin

Met de natuurlijke warmte en veelzijdigheid van hout brengen wij niet alleen functionele structuren tot leven, maar creëren we ook ware blikvangers in jouw tuin. Een nieuwe erfafscheiding voegt niet alleen privacy toe, maar geeft ook karakter aan jouw buitenruimte. Daarnaast zorgen prachtig aangelegde vlonders voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor jouw tuin een verlengstuk van jouw leefruimte wordt. Onze overkappingen creëren prachtige schuilplaatsen in jouw tuin, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Onze overkappingen

Houtbouw overkapping laten plaatsen
Houtbouw overkapping laten plaatsen
Luxe overkapping laten plaatsen

Onze vlonders

Houtbouw: strakke vlonder laten plaatsen

Authentieke houtbouw op maat

Wij begrijpen dat het nemen van het besluit om een overkapping, vlonder of erfafscheiding te laten plaatsen een belangrijke stap is in het transformeren van de tuin tot een prachtige buitenruimte waar je volop van kunt genieten. Wij staan graag voor je klaar om dit proces soepel en zorgeloos te laten verlopen. Onze ervaren tuinarchitecten zijn experts in het creëren van unieke en op maat gemaakte ontwerpen die perfect aansluiten op je wensen en de stijl van jouw tuin. Van het allereerste idee tot de laatste details, wij zorgen ervoor dat je droomtuin werkelijkheid wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij je buitenruimte kunnen transformeren.

Onze
Werkwijze

1

Een telefonische kennismaking

Een korte telefonische intake, waarin u de ruimte krijgt om uw droom te vertellen en ons alvast wat vragen te stellen.
2

De intake

Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We meten gelijk de tuin, zodat onze ontwerper snel kan starten met tekenen.
3

Het tuinontwerp en offerte

We starten met de schetsen, die op basis van uw feedback worden uitgewerkt in een definitief ontwerp. De offerte ontvangt u direct daarna.
4

De aanleg

De leukste tijd is aangebroken. Met uw ontwerp in handen, starten we met de aanleg van uw eigen groene oase.
5

Het onderhoud

Ook na de aanleg kunt u op ons rekenen. Zijn uw vingers niet groen genoeg? Dan houden wij de tuin graag netjes voor u.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers

Onze brochure.
Boordevol inspiratie

Droom je van een prachtige tuin, maar zoekt je nog naar ideeën? Onze brochure biedt jou volop inspiratie aan de hand van gerealiseerde tuinen. Blader door de ontwerpen, foto’s en doe alvast ideeën op voor uw eigen groene oase. Idee gevormd? Dan helpen wij je graag bij het tuinontwerp.

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Waarom Tim Kok?

Maakt tuinen om in weg te dromen

Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

Net dat stapje meer dan je wenst

Betrouwbare partners

Sommige taken vragen om specialisten. Daarom werken wij bij het ontwerpen van uw droomtuin samen met professionele ontwerpers, die dagelijks de mooiste tuinen tekenen.

Maak kennis met
onze groene wereld

Ben je klaar voor jouw nieuwe tuin?

Wij creëren hem graag voor je!