Schetssessie: de eerste ideeën voor jouw tuin

Schetssessie

Creatieve
sparringspartner

Wanneer je vastbesloten bent om je tuin aan te pakken, maar nog niet precies weet welke richting je wilt inslaan, is een schetssessie de perfecte start. Onze schetssessies zijn speciaal voor diegenen die behoefte hebben aan deskundig advies en een creatieve sparringspartner bij het realiseren van een unieke droomtuin. Samen zullen we jouw visie verkennen, ideeën ontwikkelen en ruwe schetsen maken om de basis te leggen voor jouw perfecte tuin.

Neem contact met ons op

Ontdek creatieve mogelijkheden, ver weg van simpele vlakverdelingen.

Een laagdrempelig sparringsmoment met deskundigen.

Een ruwe visuele schets van jouw droomtuin.

Schetssessie voor jouw droomtuin

Samen schuiven we aan tafel om de mogelijkheden te verkennen, jouw wensen te bespreken en het beste advies te geven. We zullen de grote lijnen van jouw toekomstige tuin in kaart brengen: waar moet het terras komen, is een overkapping gewenst, welk niveau van privacy zoek je, en welke stijl of sfeer wil je in je buitenruimte ervaren?

Ontdek diverse materialen
De gewenste sfeer ontdekken we samen door middel van een diverse reeks materialen. Op onze locaties staan tal van samples tot je beschikking, zodat je verschillende materialen kunt bekijken en het beste advies kunt krijgen voor jouw tuin.

Kosten schetssessie

Klaar om inspiratie op te doen voor jouw tuin? Boek nu een schetssessie bij ons op locatie en laat je verrassen door onze creatieve ideeën. Voor slechts €385,- inclusief BTW, krijg je een sessie +/- 2 uur.

Door een tuinontwerp wordt duidelijk hoe jouw toekomstige tuin eruit komt te zien

Schetssessie

  • Eén live contact moment
  • Snel en vrijblijvend
  • Ideaal voor verkenningsfase naar de mogelijkheden
  • Globaal ontwerp in grote richtlijnen

€385,- inclusief BTW

3D-Tuinontwerp

  • Diverse live contactmomenten
  • Inmeting op locatie
  • Materiaal-, verlichting- en beplanting keuzes inbegrepen
  • Compleet en gedetailleerd tuinontwerp

Vanaf € 2.495, – inclusief BTW

Onze
Werkwijze

1

Boek je schetssessie

Boek een vrijblijvende schetssessie met één van onze getalenteerde ontwerpers. Hierbij vragen we je om foto's van de huidige situatie van de tuin je specifieke wensen en een moodboard met inspiratie te delen.
2

Sparringsmoment

Schuif op onze locatie met de ontwerper aan tafel en spar samen over de mogelijkheden voor jouw tuin. Laat je inspireren door creatieve ideeën en ontdek een reeks materialen om de gewenste sfeer in je tuin te bepalen.
3

Tuinschets

Tijdens ons gesprek zullen we de belangrijkste wensen en de grote lijnen die we bespreken, direct omzetten in een schetsontwerp dat je ter plekke kunt bekijken. Zo krijg je meteen een eerste visuele indruk van hoe jouw droomtuin eruit kan komen te zien.
4

Vervolgstappen

Met creatieve ideeën, het schetsontwerp en een selectie aan materialen in handen, gaan we in gesprek over de volgende stappen om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. Hierbij geven we je de mogelijkheid het schetsontwerp verder te verfijnen tot een concreet 3D-tuinontwerp, waarin officiële maten en materialen nauwkeurig zijn opgenomen

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers

Onze brochure.
Boordevol inspiratie

Droom je van een prachtige tuin, maar zoekt je nog naar ideeën? Onze brochure biedt jou volop inspiratie aan de hand van gerealiseerde tuinen. Blader door de ontwerpen, foto’s en doe alvast ideeën op voor uw eigen groene oase. Idee gevormd? Dan helpen wij je graag bij het tuinontwerp.

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Waarom Tim Kok?

Maakt tuinen om in weg te dromen

Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

Net dat stapje meer dan je wenst

Betrouwbare partners

Sommige taken vragen om specialisten. Daarom werken wij bij het ontwerpen van uw droomtuin samen met professionele ontwerpers, die dagelijks de mooiste tuinen tekenen.

Maak kennis met
onze groene wereld

Ben je klaar voor jouw nieuwe tuin?

Wij creëren hem graag voor je!