Kenny & Anne

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

“Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.”

Tijdens de voorbereidingen hadden we al vanaf het eerste contact met Tim er een erg goed gevoel bij. Hij nam de tijd voor ons, dacht goed mee en heeft onze schets op een aantal punten heel leuk aangevuld om het helemaal af te maken. Ook gedurende de rest van het traject bleef Tim goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden.
Voor de uitvoering hebben we zijn vakmannen Jos en Danny te gast gehad. Ze hebben (ongeacht de weersomstandigheden) keihard en netjes gewerkt, waarbij ze ook tijdens de werkzaamheden goed bleven nadenken. Als er even iets tegen zat, kwamen ze zonder uitzondering met uitstekende oplossingen.
De goede voorbereiding en vakkundige realisatie hebben uiteindelijk geresulteerd in een prachtige tuin waar we heel erg blij mee zijn!

Tim, Jos en Danny, nogmaals onwijs bedankt!

Kenny & Anne


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.