Jan en Marjolein Voogt

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

“We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.”

Wij waren vooral op zoek naar een hovenier met inspiratie en creativiteit die met ons mee wilde denken binnen onze mogelijkheden. Vooraf hadden we een aantal wensen en die zijn door Marco verwerkt in een prachtig ontwerp. Samen met Tim hebben we alles tot in detail uitgewerkt. Vooral het meedenken en adviseren hebben we zeer op prijs gesteld. Aart en Angelo hebben de tuin heel nauwkeurig met vakmanschap aangelegd. Het was een hele leuke periode om de jongens aan het werk te zien, ook de kinderen genoten ervan. Inmiddels hebben we een heerlijk voorjaar + een zomervakantie van onze nieuwe tuin kunnen genieten. Het was heel leuk om al het nieuwe groen op te zien komen. Vooral de voorzijde is erg verrassend. De tuin is stijlvol, kindvriendelijk, met voldoende beplanting maar niet te onderhoudsintensief. Kortom: precies zoals we het wilden hebben. We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.