Familie Karsmakers

“Tijdens de uitvoering hebben de ervaren en enthousiaste medewerkers voortdurend de afstemming met ons gezocht. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.”


“Begin dit jaar hebben we na een selectie van meerdere hoveniers onze voor- en achtertuin laten verbouwen door Tim Kok hoveniers. We zijn heel blij met het eindresultaat en kijken terug op een prettige samenwerking. Er is veel zorg besteed aan het op maat ontwerpen en aanleggen van de tuin.

Tijdens de uitvoering hebben de ervaren en enthousiaste medewerkers voortdurend de afstemming met ons gezocht. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat hebben we gemerkt in de visie van het bedrijf op tuininrichting, keuze van materialen, manier van werken en wijze van nazorg. Aan de voorkant kregen we helderheid over verhouding kwaliteit, tijd en prijs en gedurende de uitvoering zijn er geen verassingen opgetreden.

Het resultaat is prachtig. Bijzonderheden zijn: wilgentakken, die in de schuttingen en schuurtje zijn verwerkt, gebruik van eiken palen, grondspots onder boompjes, kleur/materiaal van de bestrating, onderhoudsvriendelijke planten en het speelgazon voor de kinderen.

Voor mensen die hun tuin willen laten verbouwen of onderhouden om er blijvend plezier van te hebben is het zeker de moeite waard om eens kennis te maken met Tim en/of Margriet Kok.”

Familie Karsmakers

 

Bekijk HIER de tuin van familie Karsmakers


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.