Hovenier Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Op zoek naar Hovenier Rotterdam? Dan zit u goed bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze hoveniers zijn hoveniers met passie en zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc. waardoor ze een enorme hoeveelheid kennis, kunde en inzicht meedragen. Hierdoor kunnen wij u op een uitstekende manier voorzien van een tuinontwerp voor uw tuin, het compleet aanleggen van uw tuin en bovendien het (op regelmatige basis) onderhouden van uw tuin. Uiteraard bent u bij ons zowel als particulier als bedrijf van harte welkom. Hovenier Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim is uw hovenier in Rotterdam.
Neem contact op voor persoonlijk advies!

Hoveniersbedrijf Tim Kok Rotterdam. Uw hovenier in Rotterdam en omgeving.

Uw hovenier in Rotterdam

Uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier Rotterdam, betekent dat u kiest voor kwaliteit. Onze hoveniers zijn zelfstandige professionals die geleerd hebben voor hun vak als hovenier. Naast de keuze voor kwaliteit zult u ervaren dat wij onze eigen visie en inzichten hebben die uniek zijn in de tuinwereld. Onderdeel van die visie is onze doelmatigheid en efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Een bijkomend voordeel van Hoveniersbedrijf Tim Kok is dat wij specialisten in huis hebben die hun specialisme tot in de puntjes verstaan en ten uitvoer brengen. Zo hebben wij eigen tuinontwerpers in huis die het vak echt verstaan en een tuinontwerp voor u maken dat echt aan uw wensen voldoet. Uiteraard hebben we ook andere vakmensen in huis die in andere gebieden kundig zijn. Hierbij kunt u denken aan onkruidbestrijding, kunstgras, boomverzorging, tuinverlichting, vijveraanleg en vijveronderhoud, etc. Zo ziet u dat Hoveniersbedrijf Tim Kok het complete pakket aan diensten voor uw tuin in huis heeft. Een prettig idee om alles bij 1 hoveniersbedrijf in Rotterdam onder te brengen.

Kies voor een kwalitatieve hovenier in Rotterdam. Hovenier Rotterdam? Kies voor Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Voordelen van Hoveniersbedrijf Tim Kok als hovenier Rotterdam

– Vakmensen in uw tuin met kennis van zaken
– Tuinontwerp van eigen tuinontwerpers
– Hoge klanttevredenheid
– Eerlijke en heldere communicatie
– Totaaloplossingen
– Gecertificeerde hoveniers

Hovenier Rotterdam

Diensten van Hoveniersbedrijf Tim Kok in Rotterdam

Als hoveniersbedrijf in Rotterdam leveren wij graag een totaalpakket aan diensten voor uw tuin. Hieronder een opsomming van de hoofdgebieden waarin onze diensten plaatsvinden:
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Sierbestrating
Boomverzorging

Binnen deze hoofdgebieden bieden wij uiteraard specifieke diensten aan welke van toepassing zijn op uw situatie en uw tuin. Onze hoveniers voorzien graag in uw behoefte. Echte vakmensen met oog voor detail, maar ook met oog voor uw wensen als klant. De klant staat bij de hoveniers en tuinontwerpers van Hoveniersbedrijf Tim Kok centraal. Onze diensten zijn daarom altijd gericht op het zo goed mogelijk van dienst zij van onze klanten. Daarom bent u voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating of boomverzorging bij ons in Rotterdam aan het goed adres. Hovenier Rotterdam is Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Werkwijze Hoveniersbedrijf Tim Kok in Rotterdam. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud.

Wij zijn gewend om u als klant centraal te stellen. Om u een goed beeld te geven van de werkwijze van onze tuinontwerpers en hoveniers, geven we graag een goede weergave van onze manier van werken als hovenier Rotterdam.
Wanneer u een aanvraag doet voor bijvoorbeeld een renovatie van uw tuin in Rotterdam, zult u waarschijnlijk uw aanvraag via onze website indienen. Een gemakkelijke manier om ons in contact te komen. Wanneer uw aanvraag binnen is, zal deze worden bekeken door een van onze mensen. Tim Kok, of een van de tuinontwerpers neemt contact met u op om globaal uw wensen in kaart te brengen. Veelal wordt een afspraak ingepland om uw tuin in Rotterdam te bekijken. 1 van onze tuinontwerpers komt bij u langs met een zogenaamd Moodbook. Hierin staan een flink aantal tuinen die wij als hovenier in Rotterdam en omgeving hebben gerealiseerd. Dit geeft u een goed beeld van onze stijl en de diverse mogelijkheden voor uw tuin. Het is ook een bron van inspiratie. Wanneer al uw wensen in kaart zijn gebracht zal 1 van onze tuinontwerpers uw wensen vertalen in een tuinontwerp. Eenmaal gereed met het tuinontwerp zal dit tuinontwerp aan u worden gepresenteerd. Dit gaat vaak gepaard met een presentatie van onder meer materialen, accessoires, planten, etc. Zo krijgt u een totaalbeeld van uw toekomstige droomtuin. Eventueel aanvullende wensen worden verwerkt in het tuinontwerp waarna het complete ontwerp dient als basis voor de tuinaanleg. Onze hoveniers zullen in uw tuin uw droomtuin gaan realiseren op basis van het eerder gemaakte tuinontwerp. Veelal wordt hierbij eerst de oude tuin afgegraven en leeggehaald. Materialen die eventueel terugkomen in de nieuwe tuin worden apart gehouden zodat ze later verwerkt kunnen worden in uw nieuwe tuin. Aangezien Hoveniersbedrijf Tim Kok een totaaloplossing biedt wordt alles zeer efficiënt en vakkundig uitgevoerd. Onze hoveniers en de tuinontwerper staan nauw met elkaar in contact. De tuinontwerper van uw tuin houdt hierbij de juiste uitvoering van het tuinontwerp in de gaten. Wanneer de tuin eenmaal is afgerond wordt samen met u de tuin doorlopen en krijgt u advies over tuinonderhoud of maken we afspraken over het periodiek tuinonderhoud van uw tuin in Rotterdam. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok staat u als klant centraal, omringt door een hecht team van echte tuinspecialisten. Hoveniers met passie. Hoveniers in Rotterdam die graag voor u klaar staan! Ook als Hovenier Rotterdam Zuid staan wij graag voor u klaar!

Hovenier Rotterdam

Contact met uw hoveniers in Rotterdam

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in Rotterdam en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in de regio Rotterdam.
U kunt ons telefonisch bereiken via: 010 – 416 2784. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl. Uiteraard kunt u ook middels ons contactformulier contact met ons opnemen.

Altijd welkom! Hoveniersbedrijf Tim Kok. Uw hoveniersbedrijf in Rotterdam / Hovenier Rotterdam!

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers