Tuinaanleg Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinaanleg Rotterdam

Tuinaanleg Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Wanneer je een mooie tuin hebt ontworpen is het tijd om de tuin ook te laten aanleggen. Als je in Rotterdam of omgeving woont dan kun je kiezen voor een hoveniersbedrijf welke de tuinaanleg Rotterdam doet. Het bedrijf en de vakmensen zullen precies weten hoe ze de tuin moeten aanleggen, zodat je er volop van kunt genieten. Het is heerlijk om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tuin te hebben. Een tuin welke perfect is aangelegd en waar je veel jaren van kunt genieten. De bomen, planten, vijvers en bestrating komen allemaal op de juiste plek in de tuin terecht. Ook eventuele speeltoestellen of een terras komt om de juiste plek. Het is wonderbaarlijk hoe een goed hoveniersbedrijf de tuin totaal kan omtoveren tot een klein paradijs. Tuinaanleg Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinaanleg Rotterdam

Waar te beginnen met tuinaanleg Rotterdam?

Als je jouw tuin in Rotterdam (of omgeving) opnieuw wilt laten aanleggen dan is het goed om na te denken wat je graag allemaal in de tuin wilt hebben. Wil je een mooie tuin met rust en ruimte, een tuin welke geschikt is voor de kinderen of een tuin waar je heerlijk op een terras kunt zitten. Er zijn tal van mogelijkheden om volop te genieten van een mooie tuin. Het maakt dan niet uit welk jaargetijde het is! Met een goed aangelegde tuin kun je volop genieten. En het begint dus door goed na te denken wat je graag in je tuin wilt hebben. Op basis hiervan is het mogelijk om een tuinontwerp rotterdam te laten maken. Met de hulp van het tuinontwerp kan de hele tuin dan aangelegd gaan worden. In het tuinontwerp staan alle planten en paden getekend op de juiste manier. Het is mooi om te zien hoe de oude tuin totaal verandert naar je nieuwe tuin met een team van specialisten. Hoveniers met een hart voor uw tuin. Tuinaanleg Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinaanleg Rotterdam? Wat kost het om een tuin aan te laten leggen?

Natuurlijk is het verstandig om op de kosten te letten. Je wilt natuurlijk niet boven je budget voor de nieuwe tuin uitkomen. Het is daarom verstandig om met het team welke de tuinaanleg Rotterdam gaan doen te bespreken wat de kosten zijn. Eigenlijk kun je tal van kanten op. Je kunt kiezen voor een budget tuin, maar ook voor een veel duurdere tuin. Het ligt er helemaal aan hoe groot je tuin is en ook wat je wensen zijn. Als je veel dure en oudere planten in de tuin wilt laten plaatsen dan zijn de kosten natuurlijk een stuk hoger. Ook een groot terras of een vijver zal de uiteindelijke kosten beïnvloeden. Door echter de wensen en ook je budget van te voren goed te bespreken is het mogelijk voor de tuinarchitect, tuinontwerper of hovenier om aan je wensen tegemoet te komen.

Wat zijn de voordelen van een tuinaanleg Rotterdam?

Als je een tuin laat aanleggen dan betekent dit vooral dat je snel resultaat zult zien. Alle onderdelen in de tuin worden in een paar dagen aangebracht. Het aanleggen van de tuin gebeurt met de hulp van het tuinontwerp, zodat alle onderdelen mooi op elkaar zijn afgestemd. Het terras, de beplanting en de schutting passen allemaal perfect bij elkaar.

Hoveniersbedrijf Rotterdam

De tuin aanleggen in fases

Een tuin aanleggen gebeurt in een aantal fases. Het begint allemaal nadat er een mooi tuinontwerp is gerealiseerd. Hierna worden de volgende fases doorlopen bij een tuinaanleg Rotterdam. Men start met het inmeten van de tuin. De hoveniers weten dan precies waar het terras gaat komen, het grasveld en ook de paden. Misschien moeten er op specifieke plaatsen nog een vijver komen of speeltoestellen voor de kinderen. Vervolgens doet men het grondwerk. De oude planten en het oude straatwerk worden verwijderd. Hierna komt er op de juiste plekken bemesting om de planten goed te laten groeien. Hierna is het tijd om de bestrating aan te brengen en ook de tuinafscheiding. De paden worden aangelegd en het terras wordt geplaatst. Daarnaast komen de schuttingen er en kun je al goed gaan zien hoe de tuin er uit komt te zien. Als laatste stap wordt de beplanting aangebracht en legt men het gras. De tuin krijgt struiken, bomen en planten op de juiste plekken. Beetje bij beetje zie je hoe de tuin er geweldig uit komt te zien.

Tuinaanleg Rotterdam! Wat is een goed moment voor het aanleggen van de tuin?

Als u in Rotterdam een tuin gaat aanleggen dan is het slim om dit voor een deel in de herfst en de winter te doen. Het is dan namelijk mogelijk om er volop van te gaan genieten in het voorjaar. Het voorjaar is vaak voor veel mensen ook een drukkere periode. Ook hoveniersbedrijven hebben dan veel meer werk. De tuinen moeten weer goed schoongemaakt worden. Zo lang het niet vriest is er veel mogelijk om de tuin aan te leggen. Tuinaanleg Rotterdam? Maak nu een afspraak!

Neem contact op voor een afspraak zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken met betrekking tot tuinaanleg Rotterdam! Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84, of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@timkok.nl. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Rotterdam!

Tuinaanleg Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers