Sierbestrating Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Sierbestrating Rotterdam

Sierbestrating Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Ziet u door de stenen het pad niet meer naar een mooi aangelegde tuin? Sierbestrating Rotterdam? Sierbestrating is iets wat de Stratenmakers van Hoveniersbedrijf Tim Kok graag voor u regelen. Fraaie sierbestrating is niet alleen iets wat uw tuin een extra dimensie geeft, maar het moet ook praktisch zijn. Onze tuinarchitecten zijn dagelijks op zoek naar de juiste inrichting van uw tuin. Sierbestrating is daarin iets essentieels. Sierbestrating Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok.

De Rotterdamse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn door hun jarenlange ervaring uitstekend uw sierbestrating aan te leggen. Sierbestrating in de breedste zin van het woord. Ook voor bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, etc. deinzen zij niet terug. Dagelijks gaan zij voor onze klanten op pad om een weg te banen door uw tuin.

De mogelijkheden op het gebied van sierbestrating in de regio Rotterdam bespreken wij graag met u. Een afspraak met een hovenier van Hoveniersbedrijf Tim Kok kunt u eenvoudig maken. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg in de regio Rotterdam. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Sierbestrating; een pad apart.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers