Boomverzorging Rotterdam

Boomverzorging Rotterdam

Boomverzorging Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
15 juni 2017

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is het zeker tijd voor de boomverzorgers van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Geen boom te hoog en geen plek te lastig voor onze boomverzorgers. Boomverzorging Rotterdam; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Of het nu om 1 boom gaat, of een compleet bos, de boomverzorgers van Hoveniersbedrijf Tim Kok verzorgen graag het boomonderhoud voor u in Rotterdam en omgeving. Boomverzorging is een aparte tak van sport binnen het hoveniers vak. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok hebben we dan ook speciaal opgeleide boomverzorgers die de boomverzorging / boomonderhoud in de regio Rotterdam verzorgen. Bomen in een tuin kunnen een schitterende aanvulling zijn, maar kunnen ook een sta in de weg zijn. Lees meer over het kappen van bomen op onze pagina Boom kappen Rotterdam.

Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden op het gebied van boomverzorging in de regio Rotterdam met u te bespreken. U kunt een afspraak maken met een boomverzorger of een hovenier van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw tuin. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ziet u door de bomen het bos niet meer, maak dan een afspraak…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.