Exclusieve houtbouw

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Exclusieve houtbouw

Exclusieve houtbouw
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Heeft u weleens een idee in uw hoofd als het gaat om een mooi tuinhuis, een mooie buitenkeuken of een unieke erfafscheiding? Het idee kan dan super mooi zijn, maar zie maar eens net zo’n mooi tuinhuis, buitenkeuken of erfafscheiding te vinden. Vaak moet je dan toch concessies doen ten opzichte van het originele idee. Dat is best jammer. Daarom zijn we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok er van overtuigd dat je soms gewoon moet vasthouden aan het originele idee. De oplossing daarvoor is Exclusieve Houtbouw. Met deze dienst zorgen we er voor dat uw idee gewoon wordt uitgevoerd. We kunnen alles maken wat u maar wenst. Met de speciaal daarvoor geselecteerde houtsoorten kunnen we alle kanten uit. Ook aan de creativiteit en de vakmanschap van onze timmermannen zal het niet liggen. Exclusieve Houtbouw is hét antwoord op uw niet te realiseren idee. Dat is ook Hoveniersbedrijf Tim Kok! Welkom!

Luxe lounge tuin met riant buitenverblijf sfeervol ingericht in Spijkenisse

Exclusieve houtbouw. Maatwerk pur sang.

Hout leeft en dat zie je terug in een goed aangelegde tuin. Hout brengt een tuin tot leven en brengt sfeer met zich mee. Hoveniersbedrijf Tim Kok realiseert onder de vlag van Exclusieve houtbouw mooie creaties in goed aangelegde tuinen. Hierboven heeft u al wat voorbeelden gezien, maar wat denkt u van:

Een mooie blokhut/tuinhuis is een ware aanvulling op uw tuin. Heerlijk buiten zitten in het voorjaar. Terwijl het buiten al wat kouder wordt trekt u zich terug in uw blokhut en kunt nog heerlijk lang genieten tot het echt te koud wordt. Of wat denkt u er van om heerlijk met de deuren open in uw blokhut te werken? We maken er speciaal voor u een tafel in waar u gemakkelijk met uw laptop op kunt werken terwijl u heerlijk met de deur open in uw tuin zit. Dat is wat we graag creëren voor u. Gemak, plezier en de perfecte uitstraling. Dat is exclusieve houtbouw van Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Hoe zit dat met die buitenkeuken?

Dat is waar. Die buitenkeuken mogen we zeker niet vergeten. Een mooie buitenkeuken raakt steeds meer in trek. Onze timmermannen weten daar wel raad mee. Ze maken de mooiste buitenkeukens. Het mooie is dat een buitenkeuken perfect in het plaatje van uw tuin kan passen. Daar zorgen we namelijk als Hoveniersbedrijf voor. We zorgen er voor dat de buitenkeuken geen object op zich is, maar een echt eye-catcher. Een top object in uw tuin wat ook nog daadwerkelijk functioneel is in het gebruik.

Stelt u zich voor dat u op een heerlijke zomeravond in uw tuin zit met vrienden. Het is net zes uur geweest en u krijgt trek in eten. Geen nood. U zet uw buitenkeuken aan en maakt een heerlijke maaltijd voor u en uw vrienden. Terwijl u de maaltijd aan het bereiden bent, wordt de tafel gereed gemaakt voor de maaltijd. Onder de grote parasol zit u vervolgens heerlijk te genieten van uw overheerlijke eten. Een wijntje ontbreekt uiteraard niet. Ver hoeft u niet te lopen. Uw buitenkeuken is immers vlakbij. Ideaal nietwaar?

Luxe lounge tuin met riant buitenverblijf sfeervol ingericht in Spijkenisse

Neem ons mee in uw verhaal!

Wat uw verhaal ook is, wij zijn een en al oor. Neem ons mee in uw verhaal en laat ons met u meedenken. Binnen exclusieve houtbouw van Hoveniersbedrijf Tim Kok is vrijwel alles mogelijk. Wat niet bestaat maken we voor u. Zo krijgt u echt wat u wilt. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok via het contactformulier, of bel ons op 010-4162784.

Exclusieve Houtbouw? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers