Buitenkeuken Rotterdam

Luxe overkapping laten plaatsen

Buitenkeuken Rotterdam

Buitenkeuken Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Buitenkeuken Rotterdam? Wij voorzien u graag van een totaaloplossing. Een oplossing waarbij uw buitenkeuken is geïntegreerd in uw tuin. Dat is de reden dat wij onder de noemer ‘Exclusieve houtbouw’ exclusieve buitenkeukens realiseren. Een buitenkeuken is daadwerkelijk een zeer mooie toevoeging aan uw tuin. Voor kleine en grote tuinen kunnen wij op maat buitenkeukens realiseren. Een keuken buiten is uiteraard anders dan een keuken binnen. Toch zijn veel van de essentiële keukenfuncties ook in een buitenkeuken te realiseren. Zo kunt u een volledige maaltijd of overheerlijke hapjes lekker buiten bereiden. Heerlijk toch? Buitenkeukens Rotterdam. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok gaan we voor de totaaloplossing. Welkom!

Een keuken buiten is dat wel ideaal?

Neem een willekeurige zomeravond in gedachten. Het volle zonlicht is weg en de zachtere zonnestralen laten zich nog zien. U zit heerlijk in uw tuin te genieten van deze sfeer. Een wijntje zal wellicht niet ontbreken, maar voor de hapjes zult u toch echt naar binnen moeten. Of toch niet? Welnee. Met een buitenkeuken kunt u de hapjes (en zelfs complete maaltijden) heerlijk buiten bereiden. Ideaal om niet dat warme huis in te hoeven. Ideaal omdat u niet steeds hoeft te lopen. U heeft de keuken immers buiten staan. Ja, een buitenkeuken is dus ideaal.

Zoals elke medaille heeft ook de medaille van de buitenkeuken een keerzijde. Er is natuurlijk een nadeel. Dat nadeel is dat het redelijk wat ruimte in neemt. Uiteraard hoeft u daar niet voor te kiezen, maar om een beetje redelijke buitenkeuken neer te zetten moeten er vaak keuzes gemaakt worden in het design van uw tuin. Bij een grote tuin zijn die keuzes eenvoudiger dan bij een kleinere tuin. Een buitenkeuken wil je natuurlijk plaatsen in een zo’n mooi mogelijk geheel. Geïntegreerd in de tuin. Daar doen we als hovenier in Rotterdam alles aan om dat te realiseren.

Buitenkeuken

Meer informatie over Buitenkeuken Rotterdam?

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Zullen we u wat voorbeelden laten zien aan de hand van uw tuin? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons op 010-4162784.

Buitenkeuken Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers