Schutting Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Schutting Rotterdam

Schutting Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Zoekt u naar Schutting Rotterdam? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Kies voor het vakkundig laten plaatsen van uw schutting voor een ervaren vakman. Wij kunnen u een totaaloplossing leveren. Hierdoor bent u niet alleen voorzien van een mooie erfafscheiding, maar kunnen we ook direct de bloemen of bomen meenemen. Alles om u te ontzorgen. Wij regelen het voor u. Schutting Rotterdam? Ervaar het gemak van Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Schutting laten plaatsen in Rotterdam?

Wilt u een schutting laten plaatsen in Rotterdam? Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor standaard schuttingdelen. U kunt echter ook kiezen voor een maatwerk schutting. Zo’n schutting plaatsen we voor u op maat. Dit kan handig zijn als u specifieke wensen heeft, of als u bijvoorbeeld een bredere poort wilt hebben. Een schutting op maat is maatwerk dat we graag realiseren onder de noemer Exclusieve houtbouw. Schutting laten plaatsen in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. Uw hovenier in Rotterdam.

Schutting

Een fatsoenlijke erfafscheiding? We regelen het voor u.

Een schutting is uiteraard een zeer goede optie om uw erfafscheiding vorm te geven. Naast een schutting zijn er echter ook andere mogelijkheden waarover we u graag informeren. Zo kunt u kiezen voor kant en klaar hagen. Deze kunnen we leveren in diverse soorten en maten. Het voordeel is dat deze erfafscheiding relatief snel dicht is gegroeid aangezien het kant en klaar wordt geleverd. Zo geeft u uw eigen erfafscheiding op een groene manier vorm. Ook het realiseren van een stenen erfafscheiding kan een optie zijn. Wij realiseren dit graag voor u en maken op zo’n manier uw tuin tot een volledig plaatje.

Meer informatie over Schutting Rotterdam?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een schutting in Rotterdam en/of de mogelijkheden ten aanzien van uw erfafscheiding? Wij informeren u graag. Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 010-4162784.

Schutting Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers