Tuinhuisjes Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinhuisjes Rotterdam

Tuinhuisjes Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Op zoek naar Tuinhuisjes Rotterdam? Wij leveren tuinhuisjes in allerlei soorten en maten. We maken daarnaast ook tuinhuisjes op maat. Uw zoektocht naar tuinhuisjes Rotterdam hoeft daardoor niet langer te duren. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. We zijn u graag van dienst en leveren uw tuinhuisje in Rotterdam. Welkom!

Praktische tuinhuisjes Rotterdam

Wij leveren praktische tuinhuisjes in Rotterdam. Denk hierbij aan standaard tuinhuizen, of op maat gemaakte tuinhuisjes. We kunnen alles voor u maken. Het voordeel om het via Hoveniersbedrijf Tim Kok te doen is dat de mannen gelijk bestrating en eventueel afvoer van grondwater mee kunnen nemen. Zo heeft u alles direct in orde en hoeft zich niet onnodig zorgen te maken voor verzakkingen, weglopende grond door regenwater en dergelijke. Een tuinhuis in Rotterdam? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Ik wil een tuinhuisje. Wat moet ik doen?

Het mooie is dat u zelf niet eens zoveel hoeft te doen. Bedenk goed wat uw wensen en eisen zijn. Bekijk ook van tevoren goed wat u er aan wilt uitgeven. We kunnen het zo mooi maken als u zelf wilt. Wilt u een standaard tuinhuisje, of iets unieks? Wij denken daarin natuurlijk graag met u mee. Een tuinhuisje zet je natuurlijk neer voor jaren en niet voor maar even.

Het echte werk voeren wij voor u uit. Zo komen onze mannen het tuinhuisje bij u plaatsen nadat u deze bij ons heeft besteld. Wanneer u heeft gekozen voor een maatwerk tuinhuisje bespreken we uiteraard eerst alles goed door. Daarna gaan we het tuinhuisje voor u maken. Een deel zal bij u op locatie gebeuren en een deel in ons bedrijf.
Het plaatsen van uw tuinhuisje zal vakkundig worden gedaan door onze mannen. Desgewenst nemen ze ook de bestrating, groenwerk en regenwaterafvoer mee.

Meer informatie over Tuinhuisjes Rotterdam?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over tuinhuisjes Rotterdam? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. Bel ons op 010-4162784 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Tuinhuisjes Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers