Blokhut Rotterdam

Blokhut Rotterdam

Blokhut Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Op zoek naar Blokhut Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok heeft binnen haar tak ‘Exclusieve Houtbouw’ de mogelijkheid om alle soorten en maten blokhutten aan u te leveren. U kunt het zo gek niet bedenken of onze timmermannen kunnen uw blokhut, serre, houten tuinhuis, garage, etc. voor u maken. Voor Blokhut Rotterdam bent u dus aangekomen bij het juiste bedrijf. Verder zoeken hoeft niet. Wij zijn met ons Hoveniersbedrijf in Rotterdam namelijk in staat om u een totaalpakket aan te bieden. Zo plaatsen wij niet alleen uw blokhut, maar maken we ook elektra voor u in uw blokhut en zorgen we er voor dat de bestrating er pico-bello bij ligt. Geheel verzorgt door 1 partij. Dat is waar we u optimaal mee van dienst kunnen zijn. Blokhut Rotterdam? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Blokhut Rotterdam op maat laten maken?

U kunt bij Hoveniersbedrijf Tim Kok kiezen voor een standaard blokhut. Die plaatsen wij ook met alle liefde voor u. We hebben echter ook steeds meer klanten die kiezen voor een maatwerk blokhut in Rotterdam. Niet zo gek. U wilt immers een tuinhuis, serre of garage dat echt aansluit bij uw wensen. Een blokhut plaatst u immers niet iedere dag. Wij zijn ons daar van bewust en maken daarom graag blokhutten op maat. Exclusieve houtbouw voor het beste resultaat.

Inkijkje blokhut Rotterdam

Plaatsen van een blokhut

Het plaatsen van een blokhut kan op vele manieren gebeuren. Zo is een standaard blokhut veelal opgebouwd als bouwpakket. Onze timmermannen zetten deze blokhut in elkaar en zorgen dat deze stevig blijft staan in weer en wind. Alles wordt netjes afgewerkt en keurig voor u achtergelaten. Het plaatsen van een maatwerk blokhut gaat net iets anders. We bespreken van tevoren uw wensen en eisen. Op basis van uw wensen en eisen maken we uw blokhut op maat. Wanneer we de blokhut gebouwd hebben, komen we deze plaatsen op uw locatie.

Meer informatie? Bel/Mail Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide blokhutten assortiment of de mogelijkheid om een maatwerk blokhut te laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. U kunt dit doen door een bericht te sturen via ons contactformulier, of door te bellen naar 010-4162784.

Blokhut Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.