Blokhut Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Blokhut Rotterdam

Blokhut Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Op zoek naar Blokhut Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok heeft binnen haar tak ‘Exclusieve Houtbouw’ de mogelijkheid om alle soorten en maten blokhutten aan u te leveren. U kunt het zo gek niet bedenken of onze timmermannen kunnen uw blokhut, serre, houten tuinhuis, garage, etc. voor u maken. Voor Blokhut Rotterdam bent u dus aangekomen bij het juiste bedrijf. Verder zoeken hoeft niet. Wij zijn met ons Hoveniersbedrijf in Rotterdam namelijk in staat om u een totaalpakket aan te bieden. Zo plaatsen wij niet alleen uw blokhut, maar maken we ook elektra voor u in uw blokhut en zorgen we er voor dat de bestrating er pico-bello bij ligt. Geheel verzorgt door 1 partij. Dat is waar we u optimaal mee van dienst kunnen zijn. Blokhut Rotterdam? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Blokhut Rotterdam op maat laten maken?

U kunt bij Hoveniersbedrijf Tim Kok kiezen voor een standaard blokhut. Die plaatsen wij ook met alle liefde voor u. We hebben echter ook steeds meer klanten die kiezen voor een maatwerk blokhut in Rotterdam. Niet zo gek. U wilt immers een tuinhuis, serre of garage dat echt aansluit bij uw wensen. Een blokhut plaatst u immers niet iedere dag. Wij zijn ons daar van bewust en maken daarom graag blokhutten op maat. Exclusieve houtbouw voor het beste resultaat.

Inkijkje blokhut Rotterdam

Plaatsen van een blokhut

Het plaatsen van een blokhut kan op vele manieren gebeuren. Zo is een standaard blokhut veelal opgebouwd als bouwpakket. Onze timmermannen zetten deze blokhut in elkaar en zorgen dat deze stevig blijft staan in weer en wind. Alles wordt netjes afgewerkt en keurig voor u achtergelaten. Het plaatsen van een maatwerk blokhut gaat net iets anders. We bespreken van tevoren uw wensen en eisen. Op basis van uw wensen en eisen maken we uw blokhut op maat. Wanneer we de blokhut gebouwd hebben, komen we deze plaatsen op uw locatie.

Meer informatie? Bel/Mail Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide blokhutten assortiment of de mogelijkheid om een maatwerk blokhut te laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. U kunt dit doen door een bericht te sturen via ons contactformulier, of door te bellen naar 010-4162784.

Blokhut Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers