Houtbouw Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Houtbouw Rotterdam

Houtbouw Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
14 februari 2017

Houtbouw Rotterdam? Wellicht bent u verrast dat u uitkomt bij een website van een hovenier in Rotterdam. Toch is dit niet zo verrassend als het wellicht lijkt. Als Hoveniersbedrijf zijn wij uw partner voor de gehele buiteninrichting. Dat is meer dan alleen een mooi aangelegde tuin. Het is ook alles wat van hout is. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

Luxe lounge tuin met riant buitenverblijf sfeervol ingericht in Spijkenisse

Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem ons mee in uw verhaal en laat ons uw wensen horen. Binnen exclusieve houtbouw van Hoveniersbedrijf Tim Kok is vrijwel alles mogelijk. Wat niet bestaat maken we voor u. Zo krijgt u echt wat u wilt. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok via het contactformulier, of bel ons op 010-4162784.

Houtbouw Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers