Hoveniersbedrijf Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Hoveniersbedrijf Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
19 november 2016

Een Hoveniersbedrijf Rotterdam vinden welke voldoet aan uw wensen is mogelijk niet eenvoudig. Wij hopen u te kunnen overtuigen van het feit dat Hoveniersbedrijf Tim Kok ook uw wensen en ideeën kan en wil verwezenlijken. Of het nu gaat om een hoogwaardig tuinontwerp of een efficiënte tuinaanleg, onze hoveniers in Rotterdam voorzien u graag van gedegen tuinadvies en leggen graag de mooiste tuin voor u aan.

Met ons Hoveniersbedrijf in Rotterdam bedienen wij heel de regio Rotterdam. Wij zijn al jaren actief op het gebied van tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam. Onze hoveniers zijn tuin specialisten als het gaat om het aanleggen van uw tuin. Daarnaast hebben wij ook tuinarchitecten die uw tuin ontwerpen op basis van uw wensen. Kortom Hoveniersbedrijf Tim Kok is het hoveniersbedrijf wat u zoekt als het gaat om een hoveniersbedrijf in Rotterdam! Heeft u het over Hoveniersbedrijf Tim Kok, dan heeft u het over de hoveniers van Rotterdam.

Hoveniersbedrijf Tim Kok in uw tuin?

Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden van uw tuin in Rotterdam en de manier waarop wij u met onze hoveniers als hoveniersbedrijf in Rotterdam van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. Van harte welkom bij ons hoveniersbedrijf!

U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Stuur ons een bericht via ons contactformulier. Hoveniersbedrijf in Rotterdam? Welkom bij Tim Kok!

Ú heeft de tuin, wij de aanleg… Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok Rotterdam.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers