Winterbeurt

Onbezorgd de winter door

De kortere dagen breken aan. Voor de echte vorst begint wordt de tuin nog één keer goed onder handen genomen met een winterbeurt. Zo kun je onbezorgd de winter door, zonder in de kou in de tuin te hoeven werken. Deze onderhoudsbeurt vindt plaats in de herfstmaanden, van half oktober tot eind november. Veel bomen en beplanting worden in vorm gesnoeid, die deze vorm de gehele winter zullen behouden. Bij een winterbeurt is het handig om een hovenier te raadplegen. Zij weten welke beplanting onder handen moet worden genomen en welke een wintersilhouet aannemen.

Dit onderhoud voeren wij uit tijdens een winterbeurt

Waarom onderhoud in de winter?

Even een paar maanden geen omkijken meer naar je tuin. Met een winterbeurt kun je onbezorgd de winter door. Wanneer de tuin in de winter goed in onderhouden, zal deze in het voorjaar weer de mooiste vorm aannemen. Tijdens de winterbeurt wordt namelijk de meeste nieuwe beplanting geplant, die in het voorjaar prachtig zullen ontpoppen. Daarbij wordt de beplanting weer in de juiste vorm gesnoeid, want ook in de winter mag worden genoten van een prachtig tuinaanzicht.

Heeft u geen groene vingers, of heeft u simpelweg geen tijd om onderhoud aan uw tuin uit te voeren? Onze hoveniers nemen dat werk graag uit handen. Het is tijd om jaarrond te gaan genieten van het buitenleven.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers