Zomerbeurt

zomerbeurt-tuinaanleg-tuinonderhoud

De tuin op zijn mooist

In de zomer is het maximaal genieten van de tuin voor veel mensen van groot belang. Waarschijnlijk ook voor jou. Veel planten en bloemen groeien in een snelvaart uit de grond door de warme temperaturen en vele zonuren. Tijd voor een extra knipbeurt. Een zomerbeurt vindt plaats rondom de langste dag. Dus half juni tot begin juli. De zomerbeurt staat in het teken van het knippen van hagen, gazonverzorging en het verwijderen van onkruid. Onkruid laat zich voornamelijk dit seizoen zien, wat bij velen tot grote ergernis lijdt.

Dit onderhoud voeren wij uit tijdens een zomerbeurt

Waarom onderhoud in de zomer?

Een zomerbeurt zorgt voor de laatste puntjes op de i om van het belangrijkste tuinseizoen te kunnen genieten. Misschien ga je op vakantie en wil je bij terugkomst zelf geen onderhoud aan je tuin uitvoeren. In die 2-3 weken is het onkruid uit de grond geschoten. Dan geeft het een rustgevend gevoel wanneer de tuin er na je vakantie direct strak bij ligt. Barbecue aan en genieten maar!

Heeft u geen groene vingers, of heeft u simpelweg geen tijd om onderhoud aan uw tuin uit te voeren? Onze hoveniers nemen dat werk graag uit handen. Het is tijd om jaarrond te gaan genieten van het buitenleven.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers