Hovenier Rozenburg

Hovenier Rozenburg

Hovenier Rozenburg
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rozenburg
30 maart 2016

U bent op zoek naar Hovenier Rozenburg?! U heeft dan nu uw doel bereikt. Hoveniersbedrijf Tim Kok wil u namelijk graag van dienst zijn. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud, wij zijn hovenier rozenburg en willen u graag helpen.

Hoveniersbedrijf Tim Kok is een hoveniersbedrijf met vestigingen in Hoogvliet en Oud-Beijerland. Vanuit deze 2 vestigingen bedienen we al onze klanten in de regio Rotterdam en in de Hoekse Waard. Wanneer u in Rozenburg woont zult u voornamelijk te maken met onze hoveniers vanuit onze vestiging in Hoogvliet.

Door onze lange ervaring, gedegen kennis en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden. Wij hebben als hovenier in Rozenburg veel ervaring en hebben de afgelopen jaren diverse klanten kunnen helpen om hun tuinwensen te realiseren. Ook u helpen we graag met het realiseren van uw wensen. Voor ons zijn weinig wensen teveel gevraagd. Wij hebben onze eigen architecten en ontwerpers die graag uw wensen uitwerken in een voorstel.

Mocht u willen weten hoe andere klanten over ons denken, dan kunt u een blik werpen op de pagina referenties. U kunt overigens ook een kijkje nemen bij onze projecten. Hier treft u ook een aantal tuinen uit Rozenburg aan. Kijk daarvoor op de pagina impressies.

U kunt vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Rozenburg.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Onze hoveniers maken graag ook van uw tuin een droomtuin in Rozenburg!

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.