Hovenier Rozenburg

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Rozenburg

Hovenier Rozenburg
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rozenburg
30 maart 2016

U bent op zoek naar Hovenier Rozenburg?! U heeft dan nu uw doel bereikt. Hoveniersbedrijf Tim Kok wil u namelijk graag van dienst zijn. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud, wij zijn hovenier rozenburg en willen u graag helpen.

Hoveniersbedrijf Tim Kok is een hoveniersbedrijf met vestigingen in Hoogvliet en Oud-Beijerland. Vanuit deze 2 vestigingen bedienen we al onze klanten in de regio Rotterdam en in de Hoekse Waard. Wanneer u in Rozenburg woont zult u voornamelijk te maken met onze hoveniers vanuit onze vestiging in Hoogvliet.

Door onze lange ervaring, gedegen kennis en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden. Wij hebben als hovenier in Rozenburg veel ervaring en hebben de afgelopen jaren diverse klanten kunnen helpen om hun tuinwensen te realiseren. Ook u helpen we graag met het realiseren van uw wensen. Voor ons zijn weinig wensen teveel gevraagd. Wij hebben onze eigen architecten en ontwerpers die graag uw wensen uitwerken in een voorstel.

Mocht u willen weten hoe andere klanten over ons denken, dan kunt u een blik werpen op de pagina referenties. U kunt overigens ook een kijkje nemen bij onze projecten. Hier treft u ook een aantal tuinen uit Rozenburg aan. Kijk daarvoor op de pagina impressies.

U kunt vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Rozenburg.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Onze hoveniers maken graag ook van uw tuin een droomtuin in Rozenburg!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers