Hovenier Hoogvliet

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Hoogvliet

Hovenier Hoogvliet
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hoogvliet
30 maart 2016

Bent u op zoek naar hovenier Hoogvliet? Dan treft u het. Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet is als hovenier al diverse jaren actief in de regio Rotterdam. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer het gaat om tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.

Door onze unieke visie en inzichten zijn wij in staat om een tuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden die voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u, als eigenaar van een tuin in Hoogvliet, degene die bepaalt hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u graag van gedegen tuinadvies en maken een passend en uniek tuinontwerp. Hovenier Hoogvliet; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden in de regio Hoogvliet. Zo kunnen wij u eenmalig van dienst zijn, maar bieden wij u ook graag de mogelijkheid dat wij u tuin op regelmatige basis onderhouden.

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in de regio Hoogvliet en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden betreffende de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.
Ook op het gebied van Sierbestrating Hoogvliet zijn onze stratenmakers Hoogvliet u graag van dienst! Bel of mail dus gerust! Wij helpen u graag.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers