Hovenier Hoogvliet

Hovenier Hoogvliet

Hovenier Hoogvliet
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hoogvliet
30 maart 2016

Bent u op zoek naar hovenier Hoogvliet? Dan treft u het. Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet is als hovenier al diverse jaren actief in de regio Rotterdam. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer het gaat om tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.

Door onze unieke visie en inzichten zijn wij in staat om een tuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden die voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u, als eigenaar van een tuin in Hoogvliet, degene die bepaalt hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u graag van gedegen tuinadvies en maken een passend en uniek tuinontwerp. Hovenier Hoogvliet; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden in de regio Hoogvliet. Zo kunnen wij u eenmalig van dienst zijn, maar bieden wij u ook graag de mogelijkheid dat wij u tuin op regelmatige basis onderhouden.

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in de regio Hoogvliet en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden betreffende de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.
Ook op het gebied van Sierbestrating Hoogvliet zijn onze stratenmakers Hoogvliet u graag van dienst! Bel of mail dus gerust! Wij helpen u graag.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.