Hovenier Oud-Beijerland

Hovenier Oud-Beijerland

Hovenier Oud-Beijerland
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Oud-Beijerland
30 maart 2016

Hovenier Oud-Beijerland is snel gevonden. Hoveniersbedrijf Tim Kok is namelijk Hovenier in Oud-Beijerland. Onze hoveniers zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Hierdoor hebben wij een behoorlijke hoeveelheid kennis en inzicht verzameld die wij graag inzetten voor onze klanten. Door deze aanpak kunnen wij u uitstekend voorzien van een ontwerp voor uw tuin, het compleet aanleggen van uw tuin. Daarnaast kunnen we uw tuin natuurlijk (op regelmatige basis) onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Oud-Beijerland overigens zowel als particulier als zakelijke klant welkom!

Wanneer u kiest voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier oud-beijerland, kiest u voor kwaliteit. Naast de keuze voor kwaliteit, zult u zelf ervaren dat de Oud-Beijerlandse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok hun eigen visie en inzichten hebben welke uniek zijn in de tuinwereld. Onderdeel van onze eigen visie is de doelmatigheid en efficiëntie waarmee wij voor u een tuin ontwerpen, een tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze kwaliteit terugzien in ons werk.

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier Oud-Beijerland en wat wij voor u, in Oud-Beijerland, kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in de Hoekse Waard. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Oud-Beijerland!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.