Hovenier Oud-Beijerland

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Oud-Beijerland

Hovenier Oud-Beijerland
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Oud-Beijerland
30 maart 2016

Hovenier Oud-Beijerland is snel gevonden. Hoveniersbedrijf Tim Kok is namelijk Hovenier in Oud-Beijerland. Onze hoveniers zijn al verschillende jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Hierdoor hebben wij een behoorlijke hoeveelheid kennis en inzicht verzameld die wij graag inzetten voor onze klanten. Door deze aanpak kunnen wij u uitstekend voorzien van een ontwerp voor uw tuin, het compleet aanleggen van uw tuin. Daarnaast kunnen we uw tuin natuurlijk (op regelmatige basis) onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Oud-Beijerland overigens zowel als particulier als zakelijke klant welkom!

Wanneer u kiest voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier oud-beijerland, kiest u voor kwaliteit. Naast de keuze voor kwaliteit, zult u zelf ervaren dat de Oud-Beijerlandse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok hun eigen visie en inzichten hebben welke uniek zijn in de tuinwereld. Onderdeel van onze eigen visie is de doelmatigheid en efficiëntie waarmee wij voor u een tuin ontwerpen, een tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze kwaliteit terugzien in ons werk.

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier Oud-Beijerland en wat wij voor u, in Oud-Beijerland, kunnen betekenen. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in de Hoekse Waard. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Oud-Beijerland!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers