Tuin Rotterdam

Tuin Rotterdam

Tuin Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam

Ben je op zoek naar een hovenier / tuinarchitect voor de aanleg van uw tuin Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok is al jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud in de regio Rotterdam. Ook jouw tuin in Rotterdam kunnen we tot droom exemplaar realiseren. Dus, is het nu écht tijd om de tuin aan te pakken? Dan is Hoveniersbedrijf jouw Hovenier Rotterdam!

Tuinontwerp als basis

Wij hebben als hovenier in de regio Rotterdam veel ervaring in het aanleggen van tuinen. Zo is ook bovenstaand project door Hoveniersbedrijf Tim Kok gerealiseerd. Geen wens is voor ons te groot. Deze wensen worden door onze tuinarchitecten en ontwerpers vertaalt tot een uniek tuinontwerp. Zo heb jij direct een concreet beeld van jouw toekomstige tuin.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw tuin? Tijdens een intakegesprek bespreken wij graag de mogelijkheden voor jouw tuin in Rotterdam. Indien je vragen hebt, of als je een afspraak wilt maken voor een tuinontwerp staan wij graag voor je klaar.

Wij kunnen voor jou een uniek tuinontwerp maken. Tuin Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers