Tuin Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuin Rotterdam

Tuin Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Bent u op zoek naar een hovenier / tuinarchitect voor de aanleg van uw tuin Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok is al jaren actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, Tuinonderhoud, etc. in de regio Rotterdam. Wij kunnen dus ook voor uw tuin in Rotterdam het nodige betekenen. Hoveniersbedrijf Tim Kok; Hovenier Rotterdam!

Bent u benieuwd hoe wij uw tuin aanleggen of tuin onderhouden? Bekijk dan eens de pagina over Tuinaanleg of Tuinonderhoud. Het is ook mogelijk dat u eerst wilt weten hoe andere klanten over ons denken. Bekijk daarvoor onze pagina met referenties. Wanneer u voorbeelden van een tuin in Rotterdam wilt zien, kunt u onze pagina met impressies bekijken.

Wij hebben als hovenier in de regio Rotterdam veel ervaring in het aanleggen van tuinen en hebben de afgelopen jaren diverse klanten kunnen helpen om hun tuinwensen te realiseren. Ook u helpen we graag met het realiseren van uw wensen m.b.t. uw tuin in Rotterdam. Voor ons zijn weinig wensen teveel gevraagd. Wij hebben onze eigen architecten en ontwerpers die graag uw wensen uitwerken in een voorstel.

Indien u vragen hebt, of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken met betrekking tot groenvoorziening in Rotterdam, staan wij graag voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84, of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@timkok.nl.

Wij kunnen voor u ook een uniek tuinontwerp maken! Tuin Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers