Kant en klaar haag

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Kant en klaar haag

Kant en klaar haag
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
17 augustus 2016

Op zoek naar een kant en klaar haag? Gefeliciteerd! Hoveniersbedrijf Tim Kok levert zeer regelmatig kant en klaar hagen. De reden dat wij kant en klare hagen leveren is vrij eenvoudig. Wanneer wij voor onze klanten een tuin ontwerpen en een tuin aanleggen, dan is de behoefte vaak dat er direct een groene tuinafscheiding aanwezig is. Een kant en klare heg is dan een prima oplossing. Kant en klaar haag? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Waarom een kant en klaar haag

Wij leveren en plaatsen de Kant & Klaar Haag in diverse formaten en soorten. De kant en klare hagen zijn ideaal als alternatief voor bijvoorbeeld een houten schutting, een stenen erfafscheiding of om direct voor een stuk privacy te zorgen. Zo hoeft u niet een periode te wachten voordat uw tuinafscheiding echt dicht is. Kant & Klaar Hagen blijken overigens ook ‘hufterproof’ te zijn en wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld graffiti tegen te gaan.

Soorten kant en klaar haag

Kant en klare hagen leveren wij in de volgende soorten: Ligusterhaag, Vuurdoornhaag, Groene haag, Beukenhaag, Groenblijvende hagen, Bladhoudende hagen, Haagplanten, Euonymus, Haagbeuk en Hederahaag.

Hieronder wat voorbeelden:
Kant en klaar haag Carpinus betulus haagbeuk

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner

Kant en klaar haag pyracantha DartsRed

Prijs Kant en klaar haag

Een kant en klaar haag hoeft niet duur te zijn. De totale prijs van uw kant en klare haag hangt af van de lengte van de gewenste groene tuinafscheiding. Daarnaast integreren wij de kant en klare hagen vaak in een compleet tuinontwerp. Uiteraard leveren wij de haag ook afzonderlijk…

Kortom; kant en klaar haag een mooi product

Of u de kant en klaar haag als groene muur, groenblijvende haag, haagplanten, snelgroeiende haag, tuinafscheiding groen, groene tuinafscheiding, groene wand of gewoon als een kant en klare haag gebruikt; een schitterend product!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de kant en klaar haag? Neem dan contact met ons op! Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers