Boom kappen Rotterdam

Boom kappen Rotterdam

Boom kappen Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Een boom kappen is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn we door onze jarenlange ervaring wel gewend aan het snoeien van bomen of het rooien van bomen. Of het nu gaat om stormschade (schade herstel), bomen snoeien of bomen weghalen; onze boomverzorgers staan 24 uur per dag voor u klaar. Vooral bij het weghalen van bomen na bijvoorbeeld een storm is haast geboden. Wij staan dan voor u klaar. Neem in spoedgevallen direct contact met ons op door te bellen naar 010 – 416 27 84 of 06 – 28 80 39 48.

Direct een vrijblijvende offerte voor het kappen van uw boom? Klik hier!

Uw boom kappen in Rotterdam

Boomverzorging is een aparte tak van sport binnen het hoveniers vak. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok hebben we dan ook speciaal opgeleide boomverzorgers die de boomverzorging / boomonderhoud in de regio Rotterdam verzorgen.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden op het gebied van boomverzorging in de regio Rotterdam. U kunt een afspraak maken met een boomverzorger of een hovenier van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw tuin en het bomen kappen in Rotterdam. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Een boom kappen moet u geen moeite kosten. Neem daarom contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.