Tuinonderhoud Dordrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinonderhoud Dordrecht

Tuinonderhoud Dordrecht
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Dordrecht
30 maart 2016

Tuinonderhoud Dordrecht? Tuinonderhoud is iets wat steeds meer mensen uitbesteden in Dordrecht. Hoveniersbedrijf Tim Kok verzorgt voor diverse tuinen. Tuinonderhoud is voor Hoveniersbedrijf Tim Kok niet iets wat we naast onze andere werkzaamheden doen, maar is echt een aparte tak binnen ons hoveniersbedrijf. Wij verzorgen uw tuin zodanig, dat u optimaal kunt genieten van uw tuin in Dordrecht. Tuinonderhoud Dordrecht? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinonderhoud in Dordrecht. Slim, effectief en kwaliteit!

Nieuwsgierig naar onze manier van tuinonderhoud in Dordrecht? Bekijk dan eens de pagina over Tuinonderhoud. Het is ook mogelijk dat u eerst wilt weten hoe andere klanten over ons denken. Bekijk daarvoor onze pagina met referenties. Wanneer u voorbeelden van tuinonderhoud in Dordrecht wilt zien, kunt u onze pagina met impressies bekijken.

Wij hebben als hovenier in Dordrecht veel ervaring en hebben de afgelopen jaren diverse klanten kunnen helpen om hun tuin te onderhouden en aan te leggen. Ook u helpen we graag met het realiseren van uw tuindromen. Veel mensen zien tuinonderhoud niet echt zitten. Wij helpen u graag om weer met plezier door uw tuin te lopen. Onze hoveniers en tuinmannen helpen u erg graag met tuinonderhoud Dordrecht. Tuinonderhoud Dordrecht; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Tuinonderhoud Dordrecht? Regel het vandaag nog!

Indien u vragen hebt, of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken met betrekking tot groenvoorziening in Dordrecht, staan wij graag voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84, of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@timkok.nl. Hoveniersbedrijf Tim Kok; Hoveniers in Dordrecht

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers