Hovenier Dordrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Dordrecht

Hovenier Dordrecht
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Dordrecht
19 november 2016

Zoekt u naar Hovenier Dordrecht? Hartelijk welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. U hoeft wat ons betreft niet verder te zoeken naar een hovenier in Dordrecht. Onze hoveniers zijn namelijk al verschillende jaren actief als hovenier Dordrecht. Wilt u graag iemand die met u mee denkt over tuinadvies, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating of boomverzorging? Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies!
Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. Hovenier Dordrecht? Welkom!

Hovenier Dordrecht

Eigentijdse tuinaanleg door uw hovenier in Dordrecht.

Eigentijds tuinaanleg is iets wat ons als hoveniersbedrijf in Dordrecht kenmerkt. Door onze unieke tuinvisie en inzichten zijn wij in staat om een tuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden die voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u, als eigenaar van een tuin in Dordrecht, degene die beslist hoe uw tuin er uit ziet. Wij voorzien u graag van gedegen tuinadvies, maken een passend en uniek tuinontwerp en voeren de tuinaanleg voor u uit. Ook voor Tuinaanleg Dordrecht bent u dus bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres!

Hoveniersbedrijf Tim Kok. Uw hoveniersbedrijf in Dordrecht.

Hovenier Dordrecht is een zoekterm waar u ongetwijfeld meer hoveniersbedrijven in Dordrecht op zult vinden. Wij zijn van mening dat wij u zeer goed van dienst kunnen zijn door onze jarenlange ervaring en unieke visie op de inrichting van uw tuin. Dit ziet u terug in onze tuinontwerpen en in onze tuinaanleg. Onze tuinvisie delen wij graag met heel Dordrecht, maar in het bijzonder met u. Uw tuin in Dordrecht is tenslotte meer dan een stuk grond dat er toevallig netjes uit moet zien. Uw tuin Dordrecht is daarom iets waar wij graag zorg aan besteden. We zijn niet toevallig een hovenier in Dordrecht. Hoewel er meer Dordrechtse hoveniers zijn, krijgt u met Hoveniersbedrijf Tim Kok een bedrijf over de vloer die van aanpakken weet. Dit maakt dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn en onze manier van werken waarderen. Tuinaanleg met dat ene stapje meer. Een stap die er voor zorgt dat uw tuin in Dordrecht echt voldoet aan uw wensen en misschien wel de verwezenlijking is van uw droomtuin. Hoveniersbedrijf Dordrecht? De tuinontwerpers en hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok helpen u graag!

Hoveniersbedrijf Dordrecht

Ja, kom in mijn tuin in Dordrecht!

Enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen. Uiteraard kunnen wij ons ook voorstellen dat u meer informatie wilt hebben over ons als hovenier Dordrecht. Wij nodigen u daarom uit eenvoudig contact met ons op te nemen om samen te kijken naar de mogelijkheden die het beste bij u passen.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010 – 416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier.

Hovenier Dordrecht? Uw Dordrechtse tuin is bij ons in goede handen!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers