Tuinarchitect Rotterdam

Tuinarchitect Rotterdam

Tuinarchitect Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam

Mogelijk heb je al enkele ideeën en wensen voor de inrichting van je tuin, maar ben je zoekende naar de beste mogelijkheid. Want werkt de tuinstijl die jij in gedachten had wel voor de beschikbare ruimte? Onze tuinarchitect Rotterdam kan met een tuinontwerp jou daarbij helpen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn wij in de gelukkige positie dat we onze eigen tuinarchitecten van Ontwerpstudio VDK·VDW in dienst hebben. Van het tuinontwerp tot de realisatie van jouw droomtuin. Wij bieden het op professionele wijze onder één dak aan.

Één partij voor het gehele proces naar jouw droomtuin

Tuinarchitect Rotterdam is een term waar je mogelijk meer tuinarchitecten op zult vinden. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok gaan we niet voor een simpel schetsmatig ontwerp, maar indrukwekkende 3D beelden die jou direct een realistische impressie geven van jouw toekomstige tuin. Een tuinontwerp van hoge kwaliteit gemaakt door tuinarchitecten uit Rotterdam. In een intakegesprek komen jouw wensen boven tafel, waarna onze specialisten van ontwerpstudio VDK·VDW  deze vertalen in een realistisch 3D-tuinontwerp. Welke tuin wij ook realiseren, het ontwerp vormt altijd de basis voor de tuinaanleg.

De kosten voor het tuinontwerp bedraagt €995,- euro. Wanneer je de tuin ook door ons laat realiseren zijn de ontwerpkosten geheel gratis!

Veel klanten zijn je inmiddels voorgegaan en genieten nog dagelijks van de door Hoveniersbedrijf Tim Kok ontworpen en aangelegde tuin rotterdam. Wij staan voor je klaar om de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp in de regio Rotterdam met je te bespreken. Een op maat gemaakt tuinontwerp door vakkundige tuinarchitecten.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers