Tuinarchitect Rotterdam

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinarchitect Rotterdam

Tuinarchitect Rotterdam
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rotterdam
30 maart 2016

Mogelijk hebt u al enkele ideeën over de inrichting van uw tuin. Het kan natuurlijk ook zijn dat u liever alles aan de tuinarchitect Rotterdam over wilt laten. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn wij in de gelukkige positie dat we onze eigen tuinarchitecten in dienst hebben. Deze tuinarchitect kent zodoende de visie van ons bedrijf en de wens van onze klanten.

Tuinarchitect Rotterdam is een term waar u mogelijk meer tuinarchitecten op zult vinden. Wij willen u er graag van overtuigen dat de tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Tim Kok in staat zijn om voor u het meest unieke en meeste fraaie tuinontwerp van Rotterdam te maken. Veel klanten zijn u inmiddels voorgegaan en genieten nog dagelijks van de door Hoveniersbedrijf Tim Kok ontworpen en aangelegde tuin rotterdam.

Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp in de regio Rotterdam met u te bespreken. U kunt een afspraak maken met een tuinarchitect van Hoveniersbedrijf Tim Kok. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw tuin. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Een op maat gemaakt tuinontwerp door vakkundige tuinarchitecten.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers