Hoveniersbedrijf Capelle aan den IJssel

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hoveniersbedrijf Capelle aan den IJssel

Hoveniersbedrijf Capelle aan den IJssel
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Capelle aan den IJssel
19 november 2016

Hoveniersbedrijf Capelle aan den IJssel vinden welke voldoet aan uw wensen is mogelijk niet eenvoudig. Wij hopen u te kunnen overtuigen van het feit dat Hoveniersbedrijf Tim Kok ook uw wensen en ideeën kan en wil verwezenlijken. Of het nu gaat om een hoogwaardig tuinontwerp of een efficiënte tuinaanleg, onze hoveniers in Capelle aan den IJssel voorzien u graag van gedegen tuinadvies en leggen graag de mooiste tuin voor u aan.

Met ons Hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel bedienen wij heel de regio Capelle aan den IJssel. Wij zijn al jaren actief op het gebied van tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Capelle aan den IJssel en omgeving. Onze hoveniers zijn tuin specialisten als het gaat om het aanleggen van uw tuin. Daarnaast hebben wij ook tuinarchitecten die uw tuin ontwerpen op basis van uw wensen. Kortom Hoveniersbedrijf Tim Kok is het hoveniersbedrijf wat u zoekt als het gaat om een hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel! Heeft u het over Hoveniersbedrijf Tim Kok, dan heeft u het over de hoveniers van Capelle aan den IJssel.

Hoveniersbedrijf Tim Kok in uw tuin?

Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden van uw tuin in Capelle aan den IJssel en de manier waarop wij u met onze hoveniers als hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Tim Kok. Van harte welkom bij ons hoveniersbedrijf!

U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij uiteraard bereikbaar. Stuur ons een bericht via ons contactformulier. Hoveniersbedrijf in Spijkenisse? Welkom bij Tim Kok!

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok! Uw hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers