Hovenier Capelle aan den IJssel

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Capelle aan den IJssel

Hovenier Capelle aan den IJssel
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Capelle aan den IJssel
19 november 2016

Zoekt u naar Hovenier Capelle aan den IJssel?
Hoveniersbedrijf Tim Kok is voor veel mensen de hovenier in Capelle aan den IJssel. Of het nu gaat om tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating of boomverzorging, in Capelle aan de IJssel bent u bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres.
Neem vrijblijvend contact met 1 van onze hoveniers of tuinontwerpers. U kunt hen eenvoudig bereiken via het contactformulier of via 1 van de formulieren aan de zijkant van deze pagina.

Hovenier Capelle aan den Ijssel

Hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel

Veel inwoners van Capelle aan den IJssel maken gebruik van de diensten van een hovenier voor tuinontwerp en tuinaanleg van hun tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok heeft voor diverse klanten een mooie tuin aangelegd welke aansluit bij de wensen van de klant. Dat is immers altijd ons doel. U staat als klant bij ons centraal. Op basis van uw wensen maken wij de uw tuin. Kijk voor een aantal van onze projecten eens in ons projecten portfolio. Wilt u weten hoe onze klanten over ons denken? Kijk dan eens op de pagina met onze referenties.

Úw hoveniersbedrijf in Capelle aan den IJssel?

Hoveniersbedrijf Tim Kok is de laatste jaren hard gegroeid en inmiddels een steeds meer bekende naam in de regio Rotterdam geworden. Met 2 vestigingen probeert Hoveniersbedrijf Tim Kok een grote groep mensen te bedienen. Dat is ook onze ambitie. Wij hebben inzichten die uniek zijn in de tuinwereld. Dit komt openbaar in de manier hoe wij uw tuin ontwerpen. Een voor u gemaakt tuinontwerp is geslaagd wanneer u zich herkent in het ontwerp en er een warm gevoel bij krijgt. Onze tuinontwerpen laten u niet koud. Veel mensen in de buurt van Capelle a/d IJssel kennen dat gevoel inmiddels. Voor onze hoveniers steeds weer een drive om onze klanten te bedienen.

Hovenier Capelle aan den IJssel? Regel het vandaag nog!

Wilt u onze hoveniers in Capelle aan den IJssel in uw tuin aan de gang hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons op 010-4162784. Een oriënterend gesprek geeft u al gauw veel ideeën en inspiratie. Wij zetten onze ervaring en unieke inzichten graag in voor u zodat u uw droomtuin krijgt in Capelle aan de IJssel.

Hovenier Capelle aan den IJssel? Hoveniersbedrijf Tim Kok! Welkom!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers