Hovenier Zuid-Beijerland

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Zuid-Beijerland

Hovenier Zuid-Beijerland
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Zuid-Beijerland
30 maart 2016

Zoekt u naar Hovenier Zuid-Beijerland? Wij heten hartelijk welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Oud-Beijerland. Onze hoveniers Zuid-Beijerland zetten zich graag in voor klanten in Zuid-Beijerland. Onze hoveniers zijn namelijk uw hovenier Zuid-Beijerland als het gaat om de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw tuin. Onder meer tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons uitgebreide dienstenpakket. Onze Zuid-Beijerlandse hoveniers zijn actief op dergelijke uiteenlopende tuingebieden. Ons team van enthousiaste Zuid-Beijerlandse hoveniers heeft een enorme hoeveelheid bruikbare ervaring opgebouwd. U zult begrijpen dat we die kennis en inzichten graag inzetten voor onze klanten in Zuid-Beijerland en omgeving! Uw Zuid-Beijerlandse tuin ontwerpen en tuin aanleggen is uiteraard geen probleem. Zo kunt u ook uw tuin laten onderhouden door de hoveniers Zuid-Beijerland. U bent, in Zuid-Beijerland, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte welkom als particulier, maar ook zeker als bedrijf! Hoveniersbedrijf Zuid-Beijerland? Tim Kok!

Wanneer u kiest voor onze Zuid-Beijerlandse hoveniers, als hovenier Zuid-Beijerland, kiest u voor topkwaliteit. Natuurlijk is dat een praatje wat u in Zuid-Beijerland wellicht vaker hoort. Wij denken echter dat we voor u in Zuid-Beijerland echt iets kunnen toevoegen en zo een meerwaarde kunnen creeren voor uw tuin in Zuid-Beijerland. U zult naaste de keuze voor kwaliteit, ervaren dat onze Zuid-Beijerlandse hoveniers een unieke visie hebben ontwikkeld die zij dagelijks inzetten voor de verwezenlijking van tuinen in onder meer Zuid-Beijerland. Onderdeel van die eigentijdse visie, is de enorme efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het op z’n minst prettig vinden dat onze Zuid-Beijerlandse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een van de kenmerken van de hovenier in Zuid-Beijerland!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Zuid-Beijerland en wat wij voor u, in Zuid-Beijerland, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Zuid-Beijerland!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers