Hovenier Strijen

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Strijen

Hovenier Strijen
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Strijen
30 maart 2016

U zoekt naar een goede hovenier Strijen?! Wij prijzen ons gelukkig dat u ons heeft gevonden. Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Oud-Beijerland zet zich graag met de Strijense hoveniers in voor onze klanten uit Strijen. Onze vakmannen zijn namelijk uw hovenier Strijen als het gaat om de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden. Onder meer tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons uitgebreide dienstenpakket. Onze Strijense hoveniers zijn actief op die diverse tuingebieden. Ons team van Strijense hoveniers heeft inmiddels een enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd. Hieruit putten wij dagelijks. Onze kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in Strijen en omgeving! Uw Strijense tuin helemaal ontwerpen en aanleggen is geen probleem. Daarnaast kunt u van onze hoveniers Strijen verwachten dat zij uw tuin ook kunnen onderhouden. U bent, in Strijen, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte welkom als particulier, maar ook zeker als bedrijf! Hoveniersbedrijf Strijen? Tim Kok!

Wanneer u kiest voor onze Strijense hoveniers, als hovenier Strijen, kiest u uitsluitend voor topkwaliteit. U zult naaste deze keuze, ervaren dat onze Strijense hoveniers een geheel eigen visie ontwikkeld hebben die zij weer dagelijks inzetten voor de verwezenlijking van tuinen in onder meer Strijen. Onderdeel van die wezenlijke visie, is de enorme efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het op z’n minst prettig vinden dat onze Strijense klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een van de kenmerken van de hovenier in Strijen!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Strijen en wat wij voor u, in Strijen, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Strijen!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers