Hovenier Poortugaal

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Poortugaal

Hovenier Poortugaal
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Poortugaal
14 februari 2017

Bent u op zoek naar Hovenier Poortugaal? Welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok! Wij zijn namelijk hovenier in Poortugaal. De hoveniers van Tim Kok zijn al verschillende jaren actief in de tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc.. Wij hebben daarom een behoorlijke hoeveelheid kennis en inzicht verzameld die wij elke dag graag inzetten voor u als onze klant in Poortugaal. Door onze unieke aanpak kunnen wij u uitstekend voorzien van een schitterend tuinontwerp voor uw tuin.

Het compleet aanleggen van uw tuin is natuurlijk iets wat wij graag voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen we uw tuin natuurlijk ook onderhouden. Een mooi onderhouden tuin wil uiteindelijk iedereen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok bent u in Poortugaal overigens zowel als particulier als zakelijke klant welkom! Bent u, kortom, op zoek naar Hovenier Poortugaal? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Wanneer u kiest voor de hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok, als hovenier Poortugaal, kiest u voor echte kwaliteit. Naast uw keuze voor onze kwaliteit, gaat u zelf ervaren dat onze Poortugaalse hoveniers hun eigen(tijdse) visie en inzichten hebben welke uniek zijn in de tuinwereld. Onderdeel van die eigen visie is de doelmatigheid en efficiëntie waarmee wij voor u uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat Poortugaal onze kwaliteit terugziet in ons werk.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in Poortugaal en wat wij voor u, Poortugaal, kunnen betekenen. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in de regio Rotterdam. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Poortugaal!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers