Hovenier Piershil

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Piershil

Hovenier Piershil
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Piershil
30 maart 2016

U bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een Hovenier Piershil. Welkom! Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Oud-Beijerland wil graag uw hovenier in Piershil zijn. Onze hoveniers Piershil zetten zich graag in voor klanten in Piershil. Wij willen namelijk graag uw hovenier Piershil zijn als het gaat om de meest uiteenlopende hoveniers werkzaamheden waaronder tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast is ook boomverzorging en sierbestrating onderdeel van ons uitgebreide dienstenpakket. Ons team van enthousiaste Piershilse hoveniers heeft een enorme berg ervaring opgebouwd. U kunt begrijpen dat we die kennis en inzichten graag inzetten voor onze klanten in Piershil en omgeving! Uw Piershilse tuin ontwerpen en tuin aanleggen is daarom ook geen probleem. Zo kunt u ook uw tuin laten onderhouden door de hoveniers Piershil. U bent, in Piershil, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte welkom als particulier, maar ook zeker als bedrijf! Hoveniersbedrijf Piershil? Tim Kok!

De keuze voor onze Piershilse hoveniers, als hovenier Piershil, is zeker een keuze voor topkwaliteit. Wellicht hoort u dat vaker in Piershil. Wij denken echter dat we voor u in Piershil echt iets kunnen toevoegen en zo van meerwaarde kunnen zijn voor u als hovenier in Piershil. U zult naaste de keuze voor kwaliteit, ervaren dat onze Piershilse hoveniers een unieke visie hebben ontwikkeld die zij dagelijks inzetten voor de verwezenlijking van tuinen in onder meer Piershil. Onderdeel van die eigentijdse visie, is de enorme efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het op z’n minst prettig vinden dat onze Piershilse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een van de kenmerken van de hovenier in Piershil!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Piershil en wat wij voor u, in Piershil, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Piershil!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers