Hovenier Nieuwendijk

Hovenier Nieuwendijk

Hovenier Nieuwendijk
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Nieuwendijk
30 maart 2016

Bent u op zoek naar Hovenier Nieuwendijk? Hartelijk welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Oud-Beijerland. Onze hoveniers Nieuwendijk zetten zich graag in voor klanten in Nieuwendijk. Onze hoveniers zijn namelijk uw hovenier Nieuwendijk als het gaat om de meest uiteenlopende hoveniers werkzaamheden aan uw tuin. Onder meer tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons uitgebreide dienstenpakket. Ons team van enthousiaste Nieuwendijkse hoveniers heeft een enorme berg ervaring opgebouwd. U zult begrijpen dat we die kennis en inzichten graag inzetten voor onze klanten in Nieuwendijk en omgeving! Uw Nieuwendijkse tuin ontwerpen en tuin aanleggen is uiteraard geen probleem. Zo kunt u ook uw tuin laten onderhouden door de hoveniers Nieuwendijk. U bent, in Nieuwendijk, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok van harte welkom als particulier, maar ook zeker als bedrijf! Hoveniersbedrijf Nieuwendijk? Tim Kok!

Uw keuze voor onze Nieuwendijkse hoveniers, als hovenier Nieuwendijk, is een absolute keuze voor topkwaliteit. Natuurlijk is dat een praatje wat u in Nieuwendijk wellicht vaker hoort. Wij denken echter dat we voor u in Nieuwendijk echt iets kunnen toevoegen en zo van meerwaarde kunnen zijn voor u als hovenier in Nieuwendijk. U zult naaste de keuze voor kwaliteit, ervaren dat onze Nieuwendijkse hoveniers een unieke visie hebben ontwikkeld die zij dagelijks inzetten voor de verwezenlijking van tuinen in onder meer Nieuwendijk. Onderdeel van die eigentijdse visie, is de enorme efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het op z’n minst prettig vinden dat onze Nieuwendijkse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een van de kenmerken van de hovenier in Nieuwendijk!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Nieuwendijk en wat wij voor u, in Nieuwendijk, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Nieuwendijk!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.