Hovenier Middelsluis

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Middelsluis

Hovenier Middelsluis
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Middelsluis
30 maart 2016

U zoekt naar een geschikte hovenier Middelsluis?! Wij prijzen ons gelukkig dat u ons heeft gevonden. Onze Middelsluisse hoveniers zetten zich dag in, dag uit in voor de mooiste tuinen en de meest unieke tuinontwerpen. Dat is zeker niet het enige wat onze hoveniers Middelsluis doen. Onze vakmannen zijn namelijk uw hovenier Middelsluis als het gaat om de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden. Onder meer tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook boomverzorging en sierbestrating zit in ons uitgebreide dienstenpakket. Onze Middelsluisse hoveniers zijn al vele jaren actief op die diverse tuingebieden. Doordat wij als team van hoveniers een enorme hoeveelheid ervaring meebrengen, putten wij dagelijks uit die bron van kennis en inzichten. Onze kennis en inzichten zetten wij graag in voor onze klanten in Middelsluis en omgeving! Uw tuin in Middelsluis helemaal ontwerpen en aanleggen is geen probleem. Daarnaast kunt u van onze hoveniers Middelsluis verwachten dat zij uw tuin ook kunnen onderhouden. U bent, in Middelsluis, bij Hoveniersbedrijf Tim Kok overigens van harte welkom als particulier, maar ook zeker als bedrijf!

Een keuze voor onze Middelsluisse hoveniers, als hovenier Middelsluis, is een keuze voor echte topkwaliteit. U zult naaste deze bewuste keuze, zelf ervaren dat onze Middelsluisse hoveniers een unieke eigen visie ontwikkeld hebben die zij weer graag inzetten voor de verwezenlijking van uw droomtuin in Middelsluis. Onderdeel van die belangrijke visie, is de verstrekkende efficiëntie waarmee wij uw tuin ontwerpen, uw tuin aanleggen en uw tuin daarna onderhouden. U zult begrijpen dat wij het enorm belangrijk vinden dat onze Middelsluisse klanten kwaliteit terugzien in ons werk! Onze kwaliteit is een belangrijk kenmerk van de hovenier Middelsluis! Tim Kok!

Wilt u meer weten over ons als hovenier Middelsluis en wat wij voor u, in Middelsluis, kunnen betekenen? Neem eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hoveniersbedrijf Tim Kok; hovenier Middelsluis!
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-619151. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers