Sierbestrating Hoogvliet

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Sierbestrating Hoogvliet

Sierbestrating Hoogvliet
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hoogvliet
30 maart 2016

Sierbestrating Hoogvliet is iets wat de Stratenmakers van Hoveniersbedrijf Tim Kok uit Hoogvliet graag voor u regelen. Fraaie sierbestrating is niet alleen iets wat uw tuin een extra dimensie geeft, maar het moet ook praktisch zijn. Onze hoveniers geven graag advies als het aankomt op de juiste inrichting van uw tuin. Sierbestrating Hoogvliet is daarin iets essentieels. Sierbestrating Hoogvliet? Hoveniersbedrijf Tim Kok!

De Hoogvlietse hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn door hun lange ervaring zeer goed in staat uw sierbestrating aan te leggen. Sierbestrating in de breedste zin van het woord. Ook voor bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen, etc. deinzen zij niet terug. Iedere dag gaan zij voor onze klanten op pad om een weg te banen door de tuin. Sierbestrating Hoogvliet; Hoveniersbedrijf Tim Kok.

De mogelijkheden op het gebied van sierbestrating Hoogvliet bespreken wij graag met u. Een afspraak met een hovenier van Hoveniersbedrijf Tim Kok kunt u eenvoudig maken. Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden op het gebied van sierbestrating Rotterdam. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Sierbestrating; een pad apart.

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers