Hovenier Hillegersberg

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Hillegersberg

Hovenier Hillegersberg
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hillegersberg
30 maart 2016

U bent op zoek naar Hovenier Hillegersberg?! U heeft dan nu uw doel bereikt. Hoveniersbedrijf Tim Kok wil u namelijk graag van dienst zijn. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud, wij zijn Hovenier Hillegersberg en willen u graag helpen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om het ontwerpen van uw tuin, het aanleggen van uw tuin, of het onderhouden van uw tuin. Tuinadvies, Tuinontwerp en Tuinaanleg zijn zaken die wij beheersen. Onze hoveniers zijn vakmensen die weten hoe je met een tuin moet omgaan. Uw wensen staan bij al deze zaken voorop. Uw tuin is het immers waard!

Door onze jarenlange ervaring, onze gedegen kennis en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden in de regio Hillegersberg. Hoveniers Hillegersberg; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Mocht u willen weten hoe andere klanten over ons denken, dan kunt u een blik werpen op de pagina referenties. U kunt overigens ook een kijkje nemen bij onze voorbeeldtuinen. Hier treft u ook een aantal tuinen uit Hillegersberg aan. Kijk daarvoor op de pagina impressies.

U kunt vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Tim Kok; hovenier Hillegersberg.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Onze hoveniers maken graag ook uw van tuin een droomtuin in Hillegersberg!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers