Hovenier Hillegersberg

Hovenier Hillegersberg

Hovenier Hillegersberg
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Hillegersberg
30 maart 2016

U bent op zoek naar Hovenier Hillegersberg?! U heeft dan nu uw doel bereikt. Hoveniersbedrijf Tim Kok wil u namelijk graag van dienst zijn. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud, wij zijn Hovenier Hillegersberg en willen u graag helpen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om het ontwerpen van uw tuin, het aanleggen van uw tuin, of het onderhouden van uw tuin. Tuinadvies, Tuinontwerp en Tuinaanleg zijn zaken die wij beheersen. Onze hoveniers zijn vakmensen die weten hoe je met een tuin moet omgaan. Uw wensen staan bij al deze zaken voorop. Uw tuin is het immers waard!

Door onze jarenlange ervaring, onze gedegen kennis en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden in de regio Hillegersberg. Hoveniers Hillegersberg; Hoveniersbedrijf Tim Kok!

Mocht u willen weten hoe andere klanten over ons denken, dan kunt u een blik werpen op de pagina referenties. U kunt overigens ook een kijkje nemen bij onze voorbeeldtuinen. Hier treft u ook een aantal tuinen uit Hillegersberg aan. Kijk daarvoor op de pagina impressies.

U kunt vrijblijvend en eenvoudig contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Tim Kok; hovenier Hillegersberg.
Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Onze hoveniers maken graag ook uw van tuin een droomtuin in Hillegersberg!

Contact met Tim Kok

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.