Hovenier Barendrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hovenier Barendrecht

Hovenier Barendrecht
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Barendrecht
14 februari 2017

Zoekt u een Hovenier in Barendrecht? Van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Bij ons treft u hoveniers aan met passie. Onze tuinmannen, hoveniers en tuinontwerpers zijn al geruime tijd actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc. Hierdoor hebben we een enorme hoeveelheid kunde, kennis en inzicht die we graag voor u inzetten. Wij zijn daardoor ook in staat om u op een uitstekende manier voorzien van een tuinontwerp voor uw tuin, het aanleggen van uw tuin in Barendrecht en bovendien het onderhouden van uw tuin. U bent in Barendrecht uiteraard zowel als particulier als bedrijf van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Hoveniersbedrijf Tim is graag uw Hovenier in Barendrecht!
Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op voor persoonlijk tuinadvies!

Hovenier Barendrecht

Eigen tuinvisie van uw hovenier in Barendrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok heeft een geheel eigen(tijdse) visie op tuininrichting. Door onze unieke visie zijn we al jaren een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven in Barendrecht. Met ons team van vakkundige hoveniers zijn wij dagelijks bezig om onze ambitie te verwezenlijken. Die ambitie is vrij eenvoudig; u een tuin te geven die voldoet aan uw wensen…

Uw Hovenier in Barendrecht

Uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als Hovenier Barendrecht, betekent dat u kiest voor kwaliteit. Onze hoveniers zijn zelfstandige specialisten die geleerd hebben voor hun vak als hovenier.
Een groot voordeel van Hoveniersbedrijf Tim Kok als uw hovenier in Barendrecht is dat wij specialisten in huis hebben die hun specialisme tot in de puntjes verstaan en ten uitvoer brengen. Zo hebben wij eigen tuinontwerpers in huis die het tuinvak echt verstaan en een tuinontwerp voor u maken dat echt aan uw wensen voldoet. Andere vakmensen hebben we uiteraard ook in huis. Zo bieden wij een compleet pakket aan diensten aan. Hierbij kunt u denken aan onkruidbestrijding, kunstgras, boomverzorging, tuinverlichting, vijveraanleg en vijveronderhoud, etc. Een prettig idee om alles bij 1 hoveniersbedrijf in Barendrecht onder te brengen niet waar?
Kies voor een kwalitatieve Hovenier in Barendrecht. Hovenier Barendrecht? Kies voor Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Voordelen van Hoveniersbedrijf Tim Kok als uw Hovenier in Barendrecht

– Hoge klanttevredenheid
– Vakmensen in uw tuin met kennis van zaken
– Tuinontwerp van eigen tuinontwerpers
– Totaaloplossingen
– Eerlijke en heldere communicatie
– Gecertificeerde hoveniers

Hoveniersbedrijf Barendrecht

Diensten van Hoveniersbedrijf Tim Kok in Barendrecht

Als hoveniersbedrijf in Barendrecht leveren wij graag een totaalpakket voor uw tuin. Hieronder een selectie van onze diensten:
– Tuinadvies
– Tuinontwerp
– Tuinaanleg
– Tuinonderhoud
– Sierbestrating
– Boomverzorging

Uiteraard bieden wij specifieke diensten op maat aan welke van toepassing zijn op uw situatie en uw tuin. Onze hoveniers voorzien graag in uw behoefte. Echte vakmensen met oog voor detail, maar ook met oog voor uw wensen als klant. Onze diensten zijn daarom altijd gericht op het zo goed mogelijk van dienst zij van onze klanten. Daarom bent u voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating of boomverzorging bij ons in Barendrecht aan het goed adres. Hovenier Barendrecht is Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Uw tuin in goede handen bij Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn wij gewend om u als klant in Barendrecht centraal te stellen. Om u een goed beeld te geven van de werkwijze van onze tuinontwerpers en hoveniers, geven we graag weer wat onze manier van werken is als Hovenier Barendrecht.
Het start vaak met een aanvraag voor bijvoorbeeld een tuinontwerp voor uw tuin in Barendrecht. Uw aanvraag wordt door Tim Kok, of een van de tuinontwerpers bekeken en deze neemt ook contact met u op om globaal uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens wordt veelal een afspraak ingepland om uw tuin in Barendrecht te bekijken. Onze tuinontwerper komt bij u langs met een zogenaamd Moodbook. Hierin staan een flink aantal tuinen die wij als Hovenier in Barendrecht en omgeving hebben gerealiseerd. Dit is een aardige manier om kennis te maken met onze stijl en de diverse mogelijkheden voor uw tuin. Als uw wensen in kaart zijn gebracht zal de tuinontwerper een tuinontwerp voor uw tuin maken en daarna aan u presenteren. Vaak gaat dit samen met een presentatie van onder meer de te gebruiken tuinmaterialen, tuinaccessoires, tuinplanten, etc. U krijgt zo een totaalbeeld van uw toekomstige tuin. Onze hoveniers zullen aan de hand van het tuinontwerp uw tuin in Barendrecht gaan realiseren. Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt een totaaloplossing aan waardoor alles efficiënt en vakkundig wordt uitgevoerd. De tuinontwerper van uw tuin houdt hierbij de juiste uitvoering van het tuinontwerp nauw in het oog. Eenmaal klaar met de realisatie krijgt u tuinadvies over het tuinonderhoud van uw tuin. Tevens kunnen we afspraken maken over het frequente tuinonderhoud van uw tuin in Barendrecht. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok neemt u als klant een centrale plaats in. U wordt daarbij omringt door een hecht team van tuinspecialisten. Hoveniers met passie. Hoveniers in Barendrecht die u graag van dienst zijn!

Hovenier Barendrecht

Neem vrijblijvend contact op

Wanneer u zoekt naar Hovenier Barendrecht, zult u ongetwijfeld meer hoveniers in Barendrecht vinden. Wij hopen u te kunnen overtuigen dat wij voor u iets kunnen betekenen en dat uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok een duidelijke meerwaarde in zich heeft. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in de regio Barendrecht.

U kunt ons telefonisch bereiken via: 010 – 416 2784. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl. Uiteraard kunt u ook middels ons contactformulier contact met ons opnemen. Hoveniersbedrijf Barendrecht? Ervaar de kwaliteit van Tim Kok!

Altijd welkom! Hoveniersbedrijf Tim Kok. Uw hovenier in Barendrecht.

Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Hovenier Barendrecht

Zoekt u een Hovenier in Barendrecht? Van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Bij ons treft u hoveniers aan met passie. Onze tuinmannen, hoveniers en tuinontwerpers zijn al geruime tijd actief op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, etc. Hierdoor hebben we een enorme hoeveelheid kunde, kennis en inzicht die we graag voor u inzetten. Wij zijn daardoor ook in staat om u op een uitstekende manier voorzien van een tuinontwerp voor uw tuin, het aanleggen van uw tuin in Barendrecht en bovendien het onderhouden van uw tuin. U bent in Barendrecht uiteraard zowel als particulier als bedrijf van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Hoveniersbedrijf Tim is graag uw Hovenier in Barendrecht! Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op voor persoonlijk tuinadvies!

Eigen tuinvisie van uw hovenier in Barendrecht

Hoveniersbedrijf Tim Kok heeft een geheel eigen(tijdse) visie op tuininrichting. Door onze unieke visie zijn we al jaren een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven in Barendrecht. Met ons team van vakkundige hoveniers zijn wij dagelijks bezig om onze ambitie te verwezenlijken. Die ambitie is vrij eenvoudig; u een tuin te geven die voldoet aan uw wensen…

Uw Hovenier in Barendrecht

Uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok, als Hovenier Barendrecht, betekent dat u kiest voor kwaliteit. Onze hoveniers zijn zelfstandige specialisten die geleerd hebben voor hun vak als hovenier. Een groot voordeel van Hoveniersbedrijf Tim Kok als uw hovenier in Barendrecht is dat wij specialisten in huis hebben die hun specialisme tot in de puntjes verstaan en ten uitvoer brengen. Zo hebben wij eigen tuinontwerpers in huis die het tuinvak echt verstaan en een tuinontwerp voor u maken dat echt aan uw wensen voldoet. Andere vakmensen hebben we uiteraard ook in huis. Zo bieden wij een compleet pakket aan diensten aan. Hierbij kunt u denken aan onkruidbestrijding, kunstgras, boomverzorging, tuinverlichting, vijveraanleg en vijveronderhoud, etc. Een prettig idee om alles bij 1 hoveniersbedrijf in Barendrecht onder te brengen niet waar? Kies voor een kwalitatieve Hovenier in Barendrecht. Hovenier Barendrecht? Kies voor Hoveniersbedrijf Tim Kok. Voordelen van Hoveniersbedrijf Tim Kok als uw Hovenier in Barendrecht - Hoge klanttevredenheid - Vakmensen in uw tuin met kennis van zaken - Tuinontwerp van eigen tuinontwerpers - Totaaloplossingen - Eerlijke en heldere communicatie - Gecertificeerde hoveniers

Diensten van Hoveniersbedrijf Tim Kok in Barendrecht

Als hoveniersbedrijf in Barendrecht leveren wij graag een totaalpakket voor uw tuin. Hieronder een selectie van onze diensten: - Tuinadvies - Tuinontwerp - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Sierbestrating - Boomverzorging Uiteraard bieden wij specifieke diensten op maat aan welke van toepassing zijn op uw situatie en uw tuin. Onze hoveniers voorzien graag in uw behoefte. Echte vakmensen met oog voor detail, maar ook met oog voor uw wensen als klant. Onze diensten zijn daarom altijd gericht op het zo goed mogelijk van dienst zij van onze klanten. Daarom bent u voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating of boomverzorging bij ons in Barendrecht aan het goed adres. Hovenier Barendrecht is Hoveniersbedrijf Tim Kok.

Waarom Tim Kok?

Maakt tuinen om in weg te dromen

Betrouwbaar, eerlijk en nuchter

Net dat stapje meer dan je wenst

Hovenier Barendrecht

Uw tuin in goede handen bij Hoveniersbedrijf Tim Kok. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok zijn wij gewend om u als klant in Barendrecht centraal te stellen. Om u een goed beeld te geven van de werkwijze van onze tuinontwerpers en hoveniers, geven we graag weer wat onze manier van werken is als Hovenier Barendrecht. Het start vaak met een aanvraag voor bijvoorbeeld een tuinontwerp voor uw tuin in Barendrecht. Uw aanvraag wordt door Tim Kok, of een van de tuinontwerpers bekeken en deze neemt ook contact met u op om globaal uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens wordt veelal een afspraak ingepland om uw tuin in Barendrecht te bekijken. Onze tuinontwerper komt bij u langs met een zogenaamd Moodbook. Hierin staan een flink aantal tuinen die wij als Hovenier in Barendrecht en omgeving hebben gerealiseerd. Dit is een aardige manier om kennis te maken met onze stijl en de diverse mogelijkheden voor uw tuin. Als uw wensen in kaart zijn gebracht zal de tuinontwerper een tuinontwerp voor uw tuin maken en daarna aan u presenteren. Vaak gaat dit samen met een presentatie van onder meer de te gebruiken tuinmaterialen, tuinaccessoires, tuinplanten, etc. U krijgt zo een totaalbeeld van uw toekomstige tuin. Onze hoveniers zullen aan de hand van het tuinontwerp uw tuin in Barendrecht gaan realiseren. Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt een totaaloplossing aan waardoor alles efficiënt en vakkundig wordt uitgevoerd. De tuinontwerper van uw tuin houdt hierbij de juiste uitvoering van het tuinontwerp nauw in het oog. Eenmaal klaar met de realisatie krijgt u tuinadvies over het tuinonderhoud van uw tuin. Tevens kunnen we afspraken maken over het frequente tuinonderhoud van uw tuin in Barendrecht. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok neemt u als klant een centrale plaats in. U wordt daarbij omringt door een hecht team van tuinspecialisten. Hoveniers met passie. Hoveniers in Barendrecht die u graag van dienst zijn! Neem vrijblijvend contact op Wanneer u zoekt naar Hovenier Barendrecht, zult u ongetwijfeld meer hoveniers in Barendrecht vinden. Wij hopen u te kunnen overtuigen dat wij voor u iets kunnen betekenen en dat uw keuze voor Hoveniersbedrijf Tim Kok een duidelijke meerwaarde in zich heeft. U kunt daarom eenvoudig met ons contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin in de regio Barendrecht. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010 - 416 2784. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl. Uiteraard kunt u ook middels ons contactformulier contact met ons opnemen. Hoveniersbedrijf Barendrecht? Ervaar de kwaliteit van Tim Kok! Altijd welkom! Hoveniersbedrijf Tim Kok. Uw hovenier in Barendrecht. Ú heeft de tuin, wij de aanleg…

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers