Vacature vakbekwaam hovenier

Geen afbeelding - Hoveniersbedrijf Tim Kok

Vacature vakbekwaam hovenier

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Hoveniersbedrijf Tim Kok is een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Rotterdam. Met een hecht team zetten wij ons dagelijks in voor particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam, Delft, Den Haag en in de Hoekse Waard. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, etc. worden door ons uitgevoerd.

Wij zijn op zoek naar een vakbekwaam hovenier

Hoveniersbedrijf Tim Kok groeit. Een vakbekwaam hovenier is om die reden erg welkom. Wanneer je werkzaam wordt binnen ons team zul je voornamelijk nieuwe tuinen gaan aanleggen. Incidenteel kan het voor komen dat onderhoudswerkzaamheden verricht zullen worden.

Functie eisen

De vakbekwaam hovenier die wij zoeken voldoet aan onderstaande kenmerken:
• In het bezit van een rijbewijs (BE rijbewijs is een pré)
• Goede vakkennis
• Afgeronde hoveniersopleiding
• VCA certificaat is een pré
• Sociaal en klantgericht
• Flexibele werkhouding
• Bereid om incidenteel ook op zaterdagen te werken

Interesse?

Heb je interesse in deze mooie functie bij Hoveniersbedrijf Tim Kok? Stuur dan je CV en motivatie naar Dhr. T. Kok via tim@timkok.nl. Wil je langskomen voor een kennismaking, of wil je meer informatie? Bel dan naar 010-4162784 en vraag naar Dhr. T. Kok.


Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.