Tuinonderhoud Zakelijk

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinonderhoud Zakelijk

 

De vakkundige hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok verzorgen het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin op basis van contracten of op afroepbasis.
Bij Tim Kok combineren we een persoonlijke visie, met creatieve oplossingen. Uw ideale partner, wanneer u op zoek bent naar een onderhouds – of aanleg oplossing voor uw tuin.

Graag stellen we een onderhoudsplan voor uw bedrijfstuin op!

Wij bieden u minimaal 4 verschillende vormen van onderhoud, te weten:

Onderhoud op regiebasis
Wij komen op afroep het door u gewenste onderhoud uitvoeren

Periodiek onderhoud
U doet de kleine/lichte werkzaamheden en wij komen een aantal keer per jaar langs om de tuin een grote beurt te geven. Bijvoorbeeld de voorjaars-, zomer- en winterbeurt

Compleet onderhoud
We stellen een onderhoudsplan op en houden het hele jaar uw tuin bij

Jaarlijks onderhoud
Jaarlijks onderhoud kan worden uitgevoerd in de zomer, maar het meest praktische is een winterbeurt. December is een maand waar dat meestal in gebeurt. Vorstgevoelige beplantingen kunnen we eventueel in het voorjaar nog voor u snoeien

Bent u geïnteresseerd in onze diensten omtrent onderhoud van uw kantoor tuin, bedrijfstuinen of groenvoorziening? Of wilt u uw huidige bedrijfstuin een frisse, maar zakelijke ‘look’ geven? Neem contact op met de tuin specialisten van Hoveniersbedrijf Tim Kok, voor een gesprek met een vrijblijvende aanbieding.

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers