Tuinaanleg Zakelijk

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinaanleg Zakelijk

 

Tuinen rondom bedrijven, instellingen, verzorgingstehuizen en openbare gebouwen krijgen een steeds prominentere plaats in de samenleving.
Naast uiterlijke verfraaiing zorgt uw bedrijfstuin voor een prettige werkomgeving.
Om te komen tot een exclusief tuinontwerp zullen we alle nodige facetten inventariseren.
De tuinarchitect van Tim Kok bv laat deze aansluiten op uw bedrijfscultuur en -stijl!

Tuinontwerp aanvragen? Klik hier.

U zult zich realiseren, een mooi aangelegde bedrijfstuin is het visitekaartje van het bedrijf! De entree van uw bedrijfspand is de eerste kennismaking, en geeft een eerste indruk van uw organisatie.

Wij helpen u graag om hierin de juiste keuzes te maken. Tim Kok Hoveniers kenmerkt zich door een hoge mate van kwaliteit en flexibiliteit. Door onze kennis van de zakelijke markt, kennen we uw belangen als geen ander. Ook onderhoud van uw bedrijfstuin, onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding (in de winterperiode), Her- en Bestraten van uw bedrijfsterrein behoort tot ons dienstenpakket.

De aanleg van uw bedrijfstuin is bij Tim Kok Hoveniers in vertrouwde handen!

Meer informatie? Neem contact met ons op

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers