Advieswerkzaamheden

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Advieswerkzaamheden

 

8 jaar geleden is Tim Kok Hoveniers gestart. Door de jaren heen groeide de onderneming. Momenteel biedt het bedrijf nagenoeg alle voorkomende diensten op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud voor grote en kleinere tuinen, maar ook voor parken rondom landgoederen of bedrijfspanden en bijvoorbeeld voor gemeenten en overheidsorganisaties. Tevens kan Tim Kok Hoveniers u grotendeels voorzien in het geven van advies op nagenoeg elk vlak m.b.t. uw bedrijfstuin.

Bekijk de verschillende diensten op onze website of neem contact met ons op

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers