Zakelijk

Zakelijk

 

8 jaar geleden is Tim Kok Hoveniers gestart. Door de jaren heen groeide de onderneming.

Momenteel biedt het bedrijf alle voorkomende diensten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud voor grote en kleinere tuinen, maar ook voor parken rondom landgoederen of bedrijfspanden en bijvoorbeeld voor gemeenten en overheidsorganisaties. Tevens zijn wij uw partner voor gladheidsbestrijding; dit geldt dan uiteraard alleen in het winterseizoen.

De 6 vakkundige hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok verzorgen het onderhoud van uw bedrijfstuin of bedrijfstuinen op basis van contracten of op afroepbasis. Ook is het mogelijk de tuin rondom uw kantoor of bedrijf opnieuw aan te leggen of de huidige groenvoorziening aan te passen. Bij Hoveniersbedrijf Tim Kok combineren we een zakelijke visie, met creatieve oplossingen. Uw ideale partner, wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsoplossing voor uw bedrijfstuin of groenvoorziening.

U gaat voor een perfecte bedrijfstuin?

 

Kleine aanpassingen of verbeteringen zijn soms al voldoende. De vakmensen van Hoveniersbedrijf Tim Kok adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u om een optimale bedrijfstuin te maken waar u weer vele jaren van geniet. Vraag ons om meer informatie.

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.