Tuinaanleg Particulier

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinaanleg Particulier

Tussen de tuinideeën van nu en het tuinplezier van straks, komt een belangrijke fase. De tuinaanleg. Wij voeren deze compleet en vakkundig uit. Inclusief het grondwerk, de beplanting, de bestrating, het aanbrengen van terrein afscheidingen, de installatie van tuinverlichting en beregeningsinstallaties, de montage van blokhutten, etc. Ook de aan- en afvoer van deze materialen verzorgen wij. Zo groeit er onder onze handen een prachtige tuin.

Werk in uitvoering

Waterpartijen

Inspirerende tuinontwerpen

Doordacht verlichtingsplan

Beplanting in detail

Artistieke bestrating

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers