Tuinontwerp Rhoon

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinontwerp Rhoon

Tuinontwerp Rhoon
Hoveniersbedrijf Tim Kok
Rhoon
30 maart 2016

Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp Rhoon, of bent u gewoon op zoek naar een leuk ontwerp voor uw tuin in Rhoon? In beide gevallen bent u voor tuinontwerp Rhoon bij Hoveniersbedrijf Tim Kok aan het juiste adres. Wij kunnen door onze ervaring en unieke visie een schitterend tuinontwerp aanbieden.

Wij zijn al jaren actief als hovenier en zijn daardoor perfect in staat om een passend tuinontwerp voor u te maken. Hoveniersbedrijf Tim Kok is u graag van dienst bij het ontwerpen van uw tuin!

Wij staan overigens ook voor u klaar als het gaat om tuinonderhoud of andere tuinwerkzaamheden. U kunt natuurlijk altijd een afspraak maken met een tuinadviseur voor een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Tim Kok. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-416 27 84. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@timkok.nl.

Wij helpen u graag aan een prachtig tuinontwerp voor uw tuin in Rhoon!

Contact met Tim Kok

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers