Tuinonderhoud voor bedrijven

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren

Hoveniersbedrijf Tim Kok is hét hoveniersbedrijf voor zakelijk en particulier tuinonderhoud.
Ervaar het gemak van echt goed tuinonderhoud waarbij alles voor u wordt geregeld. Geen zorgen meer of zaken wel of niet meegenomen worden. Met een onderhoudscontract voor uw tuin bent u er zeker van dat de hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok uw tuin optimaal bijhouden. Voor tuinonderhoud bedrijven en particulieren neemt u contact op met Tim via 010-4162784 of via het contactformulier op deze pagina. Volledige ontzorging als het gaat om het tuinonderhoud is onze missie.

 

Tuinonderhoud zoals u dat wenst

Wij weten hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf is. Tegelijk vinden we dat het zorgen voor een representatieve bedrijfstuin u niet overmatig veel tijd mag kosten. Ook als particulier wilt u uiteraard genieten van een mooie tuin. Of u nu de zorg draagt voor een privétuin, kantoorpand, winkelruimte, bedrijfsruimte, verzamelgebouw of een schoolgebouw, het tuinonderhoud moet u kunnen toevertrouwen aan een hoveniersbedrijf met kennis van zaken die de benodigde acties voor u neemt en u ontzorgt. Zo’n hoveniersbedrijf is Hoveniersbedrijf Tim Kok. Welkom!

 

 

 

Referentie

“Wat me opvalt is het goed beargumenteerde en professionele advies, de flexibiliteit en de prettige klantgerichtheid.”
Mw. de Jong

Onderhoudscontract voor uw bedrijfstuin

Wij werken met verschillende type onderhoudscontracten voor bedrijven. Hieronder de 4 verschillende opties:

Bel Tim en laat u ontzorgen!

Bel Tim op 010-4162784 of stuur een bericht via het contactformulier. Laat u ontzorgen. Wij regelen het tuinonderhoud voor u. Veel andere bedrijven zijn u voorgegaan en hebben veel gemak en plezier van onze werkzaamheden. Volg hun voorbeeld en bel vandaag nog. Welkom!

Na de grondige renovatie aan de buitenkant van ons huis en een paar winterstormen werd het hoog tijd om de tuin op te knappen. We kwamen terecht bij Hoveniersbedrijf Tim Kok en dat bleek een goede keuze.

- Marco en Marian

De keuze viel al snel op Hoveniersbedrijf Tim Kok. Onze samenwerking werpt vruchten af en onze tuin ligt er prachtig bij

- Hof van Heden

Al sinds we in dit huis kwamen wonen was de achtertuin een doorn in het oog. Na lang nadenken over het ontwerp zijn we via een aanbeveling van vrienden bij Tim Kok terecht gekomen voor de realisatie.

- Kenny & Anne

We zijn blij dat we bij Hoveniersbedrijf Tim Kok terecht zijn gekomen en kijken terug op een prettige samenwerking.

- Jan en Marjolein Voogt

Margriet heeft zich heel goed ingeleefd in onze leefstijl en onze wensen. Het ontwerp was meteen raak, en had oplossingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben.

- Ad en Peggy Winckers