Tuinonderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren

Hoveniersbedrijf Tim Kok is hét hoveniersbedrijf voor zakelijk en particulier tuinonderhoud.
Ervaar het gemak van echt goed tuinonderhoud waarbij alles voor u wordt geregeld. Geen zorgen meer of zaken wel of niet meegenomen worden. Met een onderhoudscontract voor uw tuin bent u er zeker van dat de hoveniers van Hoveniersbedrijf Tim Kok uw tuin optimaal bijhouden. Voor tuinonderhoud bedrijven en particulieren neemt u contact op met Tim via 010-4162784 of via het contactformulier op deze pagina. Volledige ontzorging als het gaat om het tuinonderhoud is onze missie.

 

Tuinonderhoud zoals u dat wenst

Wij weten hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf is. Tegelijk vinden we dat het zorgen voor een representatieve bedrijfstuin u niet overmatig veel tijd mag kosten. Ook als particulier wilt u uiteraard genieten van een mooie tuin. Of u nu de zorg draagt voor een privétuin, kantoorpand, winkelruimte, bedrijfsruimte, verzamelgebouw of een schoolgebouw, het tuinonderhoud moet u kunnen toevertrouwen aan een hoveniersbedrijf met kennis van zaken die de benodigde acties voor u neemt en u ontzorgt. Zo’n hoveniersbedrijf is Hoveniersbedrijf Tim Kok. Welkom!

 

 

 

Referentie

“Wat me opvalt is het goed beargumenteerde en professionele advies, de flexibiliteit en de prettige klantgerichtheid.”
Mw. de Jong

Onderhoudscontract voor uw bedrijfstuin

Wij werken met verschillende type onderhoudscontracten voor bedrijven. Hieronder de 4 verschillende opties:

  • Onderhoud op regiebasisWij komen op afroep het door u gewenste onderhoud uitvoeren
  • Periodiek onderhoudU doet de kleine/lichte werkzaamheden en wij komen een aantal keer per jaar langs om de tuin een grote beurt te geven. Bijvoorbeeld de voorjaars-, zomer- en winterbeurt
  • Compleet onderhoudWe stellen een onderhoudsplan op en houden het hele jaar uw tuin bij
  • Jaarlijks onderhoudJaarlijks onderhoud kan worden uitgevoerd in de zomer, maar het meest praktische is een winterbeurt. December is een maand waar dat meestal in gebeurt. Vorstgevoelige beplantingen kunnen we eventueel in het voorjaar nog voor u snoeien

Bel Tim en laat u ontzorgen!

Bel Tim op 010-4162784 of stuur een bericht via het contactformulier. Laat u ontzorgen. Wij regelen het tuinonderhoud voor u. Veel andere bedrijven zijn u voorgegaan en hebben veel gemak en plezier van onze werkzaamheden. Volg hun voorbeeld en bel vandaag nog. Welkom!

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Tim Kok gemiddeld met een 9.7 (van 10) op basis van 12 reviews!

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok

Download de digitale brochure van Hoveniersbedrijf Tim Kok.